kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Diana van den Borne in Boxtel

waar: Boxtel

bewoner(s): Diana van den Borne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik zou de keuken als modern, eigentijds omschrijven maar niet kil. Ondanks dat de keuken mat zwart is en er een betonvloer ligt, is het een sfeervolle plek. De keuken ligt aan de achterzijde/tuinkant van het huis. Dat is een bewuste keuze! Veel contact met buiten, zowel overdekt als de tuin. Er wordt vaak gekookt en we ontbijten altijd aan de bar van het keukenblok! We hebben het gehele huis verbouwd (bestaande woning) en het totaal naar eigen smaak ingericht en ingedeeld.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: augustus 2017 gekocht en geplaatst in maart 2018

vaatwasser: Miele

koelkast: Liebherr

oven: Miele

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Denk goed na wat je wil doen in je keuken, uiteraard koken, maar wil je ook koken en contact hebben met andere ruimtes. Hoe is de `loop` in je keuken, denk praktisch aan voldoende opbergruimte.

Omschrijving

omschrijving

We zijn er vooral trots op, we hebben heel bewust nagedacht over de indeling van de keuken, maar ook alle andere ruimten.
Ik ben erg tevreden over het afzuigsysteem van Bora, geïntegreerd in de kookplaat zodat er geen koof nodig was!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!