WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak een gezellige barbecue compleet met deze items

Kom maar op met die warme zomeravonden die je kunt vullen met zo’n zalige én gezellige bbq! Deze items gaan de avond helemaal compleet voor je maken.

Items voor een gezellige bbq

Van een mooi bordje

Tafelaankleding is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo kan een servies al een flinke upgrade geven aan een etentje. Als het om een barbecue gaat, dan is de berg afwas daarna vaak niet zuinig. Borden, schalen en sausbakjes: allemaal zijn onmisbaar tijdens een barbecue. Dan kunnen ze er maar beter mooi uitzien… 

LEES OOK
Deze items gaan je tuin gegarandeerd gezellig maken

Zomers glaswerk

Naast dat servies mag glaswerk ook niet ontbreken. Van een drankje geserveerd in een mooi glas krijg je toch net dat beetje extra zomergevoel. Maak de boel af met een vrolijk rietje en een onderzetter voor een gezellige bbq.

Knusse buitentafel

Tafelaankleding stopt niet bij glaswerk en servies. Maak de boel af met gekleurde placemats. Of als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken: een mooi tafelkleed. Wil je nog wel optimaal kunnen genieten van je tuintafel? Maak dan sfeer met een tafelloper. 

LEES OOK
Zomeravonden beginnen nu al met een vuurkorf

Als het donker wordt

Nu mogen we blij zijn met de extra lange zomeravonden in Nederland: het duurt wel even voor het donker wordt. Maar als de avond dan toch intreedt, wordt het er niet minder gezellig op. In tegendeel: met lampjes en kaarsjes wordt het misschien wel nóg gezelliger. 

Voor de bbq chef

Als jij degene bent die voornamelijk achter de hete kolen (of het gas) zal staan, dan kun je het jezelf maar beter makkelijk maken met handige accessoires. En een gekleurde barbecue een mooie barbecue maakt het toch veel leuker? Daar wordt de avond automatisch een stuk gezelliger van.

nog meer: Wooninspiratie