WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x mooie vaste planten combinaties voor de border

Welke planten combineren in een border? Er zijn veel vaste planten die makkelijk met elkaar te combineren zijn voor in een border. De juiste combinatie van kleuren, geuren, hoogtes en groottes resulteren in de meest prachtige borders. Bij deze drie verschillende vaste planten combinaties voor het aantrekken van vlinders en bijen, voor spetterende zomermaanden en van wuivende siergrassen.

mooie vaste planten combinaties

Mooie vaste planten combinaties voor bijen en vlinders

Dol op levendigheid in de tuin met zoemende bijen en kleurrijke vlinders? Met een combinatie van verschillende geurende en kleurrijke planten komen er vast veel bijen en vlinders genieten in de tuin. Lees meer over vlinders lokken en bijen aantrekken. Deze vaste planten combinatie is erg goed voor het aantrekken van bijen en vlinders:

Mooie vaste planten combinaties met zomerbloeiers voor een kleurrijke border

Op zoek naar veel kleur voor in de border in de zomermaanden? Dan is de bloeitijd van de planten erg belangrijk. De volgende vaste planten combinatie bestaat uit echte zomerbloeiers met veel kleur voor een spetterende border: 

Mooie vaste planten combinatie met wuivende siergrassen

Een border vol met wuivende siergrassen die meedeinen met de wind, dat is vaak een mooi gezicht in de tuin. De volgende siergrassen kunnen allemaal prachtig wuiven en zijn heel geschikt voor een siergrassen border

Verschillende vaste planten variëteiten

Van elke vaste plant zijn veel verschillende variëteiten, in onze plantenindex kun je er veel vinden. Zo kun je kiezen voor andere kleuren vaste planten om de perfecte vaste planten combinatie te maken voor jouw tuin. Een compleet nieuwe border aanleggen kan ook met onze tips voor borderpakketten, hier zijn nog meer verschillende plantencombinaties voor de tuin te vinden. 

 

nog meer: tuinieren