WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hang je jas op aan een stijlvolle kapstokhaak

Je hebt spullen in huis die je aanschaft ‘voor de mooi’ en je hebt items die je koopt omdat ze handig zijn. Maar het liefst wil je natuurlijk dat deze twee samengaan. Tada, daar is de kapstokhaak! Een functionele, stijlvolle en speelse manier om je jas, tas, sjaals en andere spullen aan op te hangen. En het leuke is: de keuze is reuze. Voor iedere stijl is er wel een kapstokhaak. Kijk je mee?

vtwonen 04-2021 | kapstok in hal van loft | kapstokhaak

Net even anders

Hoewel wij nog steeds weg zijn van de klassieke kapstok (kijk bijvoorbeeld hoe mooi dit exemplaar van Made is), zijn we er ook niet vies van om iets nieuws te proberen. Zeker niet als het alternatief minstens zo stijlvol is. Een kapstokhaak maakt de sfeer in een ruimte toch net even anders en doet meer voor je interieur dan je denkt.

Ruimtebespaarder

Misschien wel een van de beste redenen om te gaan voor een kapstokhaak in plaats van een staande kapstok is de beschikbare ruimte. Kapstokhaken nemen daar namelijk niet bepaald veel van in. Omdat je ze aan de muur hangt, blijft de vloer leeg. Hier kun je nu dus allerlei andere meubels kwijt, zoals een dressoir of een schoenenkast.

LEES OOK
Met deze items maak je een goede entree in de hal

Wees creatief

Het leuke aan kapstokhaken is dat je ze zélf kunt ophangen. En hoewel dat klusje zelf misschien niet meteen veel enthousiasme bij je op zal roepen, biedt het wel de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Hang de kapstokhaken bijvoorbeeld naast elkaar, maar op verschillende hoogtes. Of hang ze in een slingerende vorm waardoor je speelsheid en persoonlijkheid creëert.

Happy shopping

Dan nu het leukste gedeelte: de kapstokhaken uitzoeken! Kijk naar je stijl en smaak, maar ook naar wat de plek nodig heeft. Is dat rust? Ga dan voor minimalistische haken en hang ze recht naast elkaar. Liever wat speelser? Maak het dan bont door gekleurde haken te kiezen, en hang ze gezellig allemaal op een andere hoogte.

nog meer: wooninspiratie