Opruimen in stijl: de leukste staande kapstokken

beeld vtwonen Beeld vtwonen 07-2015 | styling Frans Uyterlinde | fotografie Jansje Klazinga
Beeld vtwonen 07-2015 | styling Frans Uyterlinde | fotografie Jansje Klazinga

De dag zit erop, je komt thuis en het is tijd om te relaxen. Het eerste wat je doet? Je jas aan de kapstok hangen. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat die er goed uitziet! Op zoek naar de mooiste staande kapstokken.

Lees verder onder de advertentie

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde gang zorgt ervoor dat je meteen tot rust komt als je thuiskomt. Met de juiste kapstok hang je bovendien niet alleen je jassen op, maar kun je ook tassen en schoenen kwijt. Kapstok Sanna van Vestbjerg (die je onderaan dit artikel ziet) heeft onderaan zijn stang twee kleine haakjes waar je ook nog je schoenen op kunt hangen. Handig!

LEES OOK
Warm welkom: tips voor rust in de gang

Niet alleen maar handig

De ideale staande kapstok draagt niet alleen bij aan functionaliteit en rust, maar ook aan de stijl. Omdat de keuze groot is, kun je makkelijk een exemplaar vinden waarbij vorm en functie goed worden gecombineerd.

LEES OOK
De kunst van het opruimen: hoe pak je het aan?

Lees verder onder de advertentie

De ideale staande kapstok

Wij hebben onderaan dit artikel alvast een opsomming van onze favoriete staande kapstokken toegevoegd, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Toe aan wat kleur? Bekijk dan bijvoorbeeld deze kapstok van Made. Hoeft hij van jou niet heel groot of opvallend te zijn, maar heb je wel een groot gezin of woon je met veel huisgenoten? Dat vraagt om een wat uitgebreider exemplaar. Wat dacht je van deze variant?

Shop een staande kapstok…

Bron: vtwonen 07-2015 | styling Frans Uyterlinde | fotografie Jansje Klazinga

Lees verder onder de advertentie