WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontdek de nieuwe vtwonen pot & plant collectie bij Albert Heijn

Op zoek naar een stel leukmakers? Deze planten met bijpassende potten met organische vormen en ruwe structuur zorgen voor dat laatste ontbrekende puzzelstukje in ieder interieur. Met de vtwonen pot & plant collectie kleed je je interieur mooi aan en zuiver je meteen de lucht in huis. Ze zijn te koop bij Albert Heijn.

kamerplanten witte beige potten
De vtwonen pot & plant collectie is verkrijgbaar in witte en terra potten.
kamerplanten witte potten zwarte kast
De vtwonen pot & plant collectie is verkrijgbaar in witte en terra potten.

Vetplant in pot €6,99

Deze leuke vetplant is verkrijgbaar in een pot zonder oren en is de kleinste van de collectie. Deze mix bestaat uit aloë en haworthia, te herkennen aan de puntige vorm met bijzondere witte details. De plant kan goed tegen warmte en heeft weinig water nodig: geef hem 1 keer per week water en hij doet het super.

Calathea in pot €11,99

De calathea komt in een pot met oren. Plaats de calathea ergens zonder direct zonlicht: ideaal om een wat donkerdere hoek mee op te fleuren. Deze kamerplant verbruikt relatief veel water. Regelmatig kleine hoeveelheden geven is daarom de beste manier om hem te laten stralen.

TIP
Vind je het lastig om in te schatten hoeveel water een plant nodig heeft? Maak dan gebruik van een handige vochtmeter.

Coffea in pot €8,99

De coffea, ook wel koffieplant genoemd, komt ook in een pot met schattige kleine oren. Deze plant heeft bladeren met een leuk patroon op hoge stelen. Hij staat graag op een plek met veel indirect zonlicht op zo’n drie meter van het raam of tussen andere, grotere planten. Het is belangrijk om de grond van deze plant licht vochtig te houden.

Areca in pot €17,99

De areca komt in een pot zonder oren met de grootste potmaat van de vier. Door de hoge, sprieterige bladeren is deze plant een echte eyecatcher en vult hij iedere hoek leuk op. De kamerplant heeft veel licht nodig, maar staat liever niet te lang in direct zonlicht. Een plekje iets verder van het raam is daarom perfect. Houd de grond altijd licht vochtig en geef hem water van bovenaf. Zo voorkom je dat de kleine palmen met korte wortels uitdrogen.

LEES OOK
Haal vroegtijdig het voorjaar in huis met deze voorjaarsbloeiers

Alleen bij Albert Heijn

Deze leuke kamerplanten in pot zijn niet online verkrijgbaar. Je shopt de vtwonen pot & plant collectie vanaf 7 maart bij Albert Heijn. Benieuwd of de collectie bij een Albert Heijn bij jou in de buurt verkrijgbaar is? Bekijk de lijst met verkoopadressen hier:

nog meer: Wooninspiratie