WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit zijn onze favoriete kleurcombinaties uit de vtwonen verfcollectie

Nieuwe lente, vandaag-nog-aan-de-slag kleuren! De tinten in de vtwonen verfcollectie brengen meteen leven in de brouwerij. Doordat ze allemaal dezelfde poederachtige ondertoon hebben, wordt het mixen en matchen van de kleuren een makkie. Van terra met lila tot donkergroen met wit, dit zijn een paar van onze favoriete kleurcombinaties.

vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf groene muur kleur camouflage en soap
Muurverf op achterste wand Camouflage, op boog Soap. Grenenhouten kistbank Stage in kleur Soap van vtwonen, lamp van Hay, vloerkleed van Kave Home, mand en kussen met kwastjes van Bloomingville, staande lamp van Leitmotiv), palais.com (oker kussen met strepen, zeegroen kussen, geel gedessineerd kussen), neeflouis.nl (kruk), zarahome.nl (groen kussen, ecru kussen), hm.com (slinger, kussen met pompons), flo4kidz.nl (kleding). Overig privébezit.
vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf grijze boog
Muurverf op wand Glass, op boogvorm Wave. M.m.v. com-anders.nl (op maat gemaakte wandplank), iblaursen.nl (stapel borden, bekers, rechtopstaande keramieken borden, keramieken kan).

Lekker stel

Ja, waarom ook niet meteen inzetten op twee kleuren die het beste in elkaar naar boven halen? Stevig Camouflage bij de speelplek – die zo in het zicht om een niet kinderachtige kleur vraagt – is de perfecte partner in colour van de zachtaardige Soap.

Aandacht svp

Door muurverf ton sur ton aan te brengen, krijgt het geheel meteen mooie diepte. Verrassend genoeg is het de donkerste tint die de boel hier uitlicht. Zo trekken niet alleen de stylingobjecten, maar ook de kleuren zelf de aandacht.

vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf op kolom red eart, op achterwand Washed Lila
Muurverf op kolom Red Earth, op achterwand Washed Lilac. M.m.v. nordal.eu (vaas met oor, terracotta schaal) vtwonen.nl (bord met opdruk van Ferm Living). Overig privébezit.
vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf ronde roze cirkel op grijze wand
Muurverf op wand Skin, in stip Flax. M.m.v. vtwonen.nl (bureau Stage in kleur Soap van vtwonen, mand van Bloomingville) neeflouis.nl (bureaustoel, klossen garen, vintage fototas, lamp), maisonnl.com (kralenbak, roze pot), sissy-boy.com (gestreept en geel notitieboek), vanons.eu (witte blokken). Overig privébezit.

KLEUREXPERT WORDEN?
Nieuw: vtwonen cursus kleur in huis!

Zwoele dagen

Het gevoel van de zonsondergang. En dat dan alle dagen, de hele dag door. Dat is zo ongeveer het effect van de muurverfcombi Red Earth en Washed Lilac. Een goede keus voor een zwoele start van een nieuw woonseizoen.

Met stip op 1

Zo’n cirkel geeft nou net de verrassende twist waar deze basic basis om vraagt. Muurverf Skin uit de verfcollectie zorgt voor rust in de tent, wel zo prettig bij een werkplek. Flax voor een eigenwijs detail.

g725a6g8jjcd_s2400.jpg
Muurverf Soap. M.m.v. vtwonen.nl (kistbank Stage van vtwonen in kleur Soap, memobord met magneetstrip van vtwonen), lidor.nl (kussen en knuffel).

Lentefavoriet

Geweldig, zo’n kleur die zich moeiteloos voegt naar elke woonstijl, leeftijd én smaak! Dat doen niet alle tinten muurverf Soap na. Luchtig, sfeervol, zacht en opvallend tegelijk. Dat kan weleens een nieuwe klassieker worden.

vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf red earth en roze
Muurverf wand links Blusher, wand rechts en voorste object tegen de muur Red Earth, lakverf object Off Black.M.m.v. karwei.nl (parket XL 30 cm eiken van vtwonen, horizontale jaloezie Basalt antraciet van vtwonen), stories.com (vest), sisihouseofstyle.com (mok), misc-distribution.com (notitieboeken), lovestoriesintimates.com (doos met lingerie), suhka.nl (opbergdoos). Overig privébezit.
vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie lakverf in Moss en Soap
Muurverf wand links Camouflage, gestreepte wand Moss en Soap, lambrisering Bottle, op deur lakverf Moss. M.m.v. covanderhorst.nl (daybed van de Sede, salontafel van Arflex), design020.nl (plaid van Muuto), goeds.nl (vloerlamp), nordal.eu (object hoofd, theepot, vloerkleed), festamsterdam.com (schaal), hm.com (vaas), vtwonen.nl (kussen van Hay).

Zon & Zen

Het is even een paar uur doorzetten met rollers en kwasten, maar weinig anders waarmee je in een dag zó’n andere sfeer in huis weet neer te zetten dan met muurverf. Groot voordeel van tinten Blusher en Red Earth: je krijgt er instant een relaxed gevoel van.

Ruim baan

Een beetje lef is wel gewenst, maar dan knapt de ruimte toch ook een partij op! Two tone verticale strepen, een brede horizontale baan en dan ook nog een deur die blend met de wand: lente make-over meer dan geslaagd.

LEES OOK
Zo kies je in één keer de juiste kleur voor de muur

vtwonen 04-2021 | vtwonen collectie verf vakken met verschillende kleuren
Van linksboven met de klok mee, muurverf Desert, Wave, Camouflage en Warm Grey. M.m.v. vtwonen.nl (gieter van Ferm Living).

‘Kunst aan de wand, helemaal

zelf gemaakt.’

Een vlak apart

Met vier van die sprekende tinten bij elkaar, zo los uit de pols geschilderd, verandert een saaie muur in een paar uur in een art wall. Van eigen hand nog wel, dat maakt het des te leuker.

vtwonen verfcollectie…

  • heeft een poederachtige, matte krijtlook
  • is geschikt voor muren en plafonds
  • is niet geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes
  • dekt uitstekend
  • is op waterbasis
  • is in 6 kleuren verkrijgbaar in testpotjes van 100 ml
  • is in 14 kleuren kant-en-klaar verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter
  • is in 66 kleuren verkrijgbaar uit de verfmengmachine in blikken van 1 en 2,5 liter
  • de lakverf is ook geschikt voor hout, harde kunststoffen en metaal

De vtwonen verfcollectie is te koop bij Karwei. Bekijk de verkoopadressen hier.

Shop de stijl…

nog meer: wooninspiratie