WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ideale opbergers: 3x zelf een kast maken

Een mooie kast kun je simpelweg kopen, maar met een beetje handigheid en onze aanwijzingen kun je de mooiste exemplaren ook zelf maken. Van een ultieme waskast tot een open wandkast: met de stappenplannen van vtwonen maak je ze gewoon zelf.

Waskast om zelf te maken | DIY | huishoud apps

De ultieme waskast

Nooit meer die lelijke wasmachine in het zicht. Geen rondslingerend wasmiddel of wasgoed. Vanaf nu berg je alles op in een handige waskast. Zelfgemaakt natuurlijk. vtwonen klusduo Kim & Richard laat je zien hoe je deze DIY wasmachinekast maakt. Met de juiste materialen en investering tover jij elke ruimte om tot een georganiseerde wasruimte. Stomerij-waardig!

3-in-1 halkast

vtwonen 03-2020 | DIY 3-in-1 kast

Deze kast is een echte multitasker. Wel zo handig in die vaak krappe hal, want hierin hang je niet alleen je jas op, er is ook genoeg opbergruimte voor sjaals, schoenen en rondslingerende hockeysticks. Daarnaast kun je er ook nog even op gaan zitten om je schoenen aan of uit te trekken. Ideaal! Maak deze halkast zelf voor een opgeruimde gang.

Open wandkast

Kom je om in de mooie vondsten, souvenirs, kunstvoorwerpen, persoonlijke items en accessoires, maar heb je geen plek om alles te showen? Dan is deze open wandkast je nieuwe best friend. En het fijne is: je kunt ‘m zo groot of klein maken als je zelf wilt. Met een plank meer of minder is dat namelijk zo gepiept. Maak hem gemakkelijk zelf met ons stappenplan. Aan de slag! 

Niet zo handig?

Het kan natuurlijk zijn dat je geboren bent met twee linkerhanden en toch weg bent van een van de zelfmakers. Vraag dan iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor zo’n klus of huur er een klusser voor in. En een mooie kast kun je natuurlijk ook gewoon kopen!

De mooiste kasten shoppen…

Trots op je zelfgemaakte kast? Maak er een foto van en deel ’m op Instagram met #vtwonendiy

nog meer: DIY