WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuintafel met natuurlijke materialen

Waan je in exotische vakantiesferen met een natuurlijke tuintafel. Met naturel kleuren, een speelse combinatie van mooie materialen en een multifunctionele buitenkeuken wil je deze zomer alleen nog maar buiten wonen. (promotie)

natuurlijke tuintafel

menukaart karton

Natuurlijke tuintafel

Bamboe, leisteen, steen en rotan vormen de basis voor een natuurlijke tuintafel. Kies niet één, niet twee, maar juist voor een combinatie van deze materialen voor een speels en spannend geheel. En vergeet de tafeldecoratie niet; kies voor een linnen tafelkleed, mix en match duurzaam servies, serveer je gerechten op houten broodplanken en pluk bloemen uit eigen tuin voor de finishing touch. Nodig je gasten uit? Maak zelf menukaartjes van karton en verfraai deze met een takje of bloem.

Bekijk ook de video’s over sfeervolle tafeldecoratie en barbecueën met het gemak van de keuken.

Culinair barbecueën

Barbecueën betekent niet automatisch een diner met hamburgers, worstjes, salades en stokbrood. Je kunt zelfs wokken op de Campingaz buitenkeuken. Gebruik hiervoor de Modular wokpan en verras je gasten met een culinair barbecue hoogstandje. De Campingaz buitenkeuken is nu extra voordelig! Van 579 euro voor 449 euro. Alles voor een mooie zomer.

Kooktip voor de chefkok: gewokte mosselen.

Winnen!

Vier jij deze zomer in de tuin? Wij maken jouw zomer graag nog een stukje mooier. In samenwerking met Campingaz geven we de Campingaz 4 Series Classic EXS buitenkeuken die in de video is gebruikt . Vul snel het formulier in.

Bron: in samenwerking met Campingaz | Fotografie Margriet Hoekstra

nog meer: De buitenkeuken