Barbecueën met het gemak van de keuken

beeld vtwonen Beeld

Een zomer lang barbecueën met het gemak van de keuken. Wat heb je daarvoor nodig? Een achterwand van underlayment planken én een buitenkeuken van Campingaz. (promotie)

Keukenwand in de tuin

Barbecueën wordt nog leuker met een underlayment wand waar je al je keukengerei, kruiden, doeken, pannenlappen en je kookschort direct bij de hand hebt. Versier de wand met een houten kistje, manden en hangplanten. Ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt ook voor een overzichtelijke en schone buitenkeuken. Trek de sfeer van de wand ook door op tafel met een tafelkleed van kraftpapier (mag op getekend worden!), kruiden in potjes en mandjes van natuurlijke materialen en duurzame wegwerpbordjes van hout. Voilà, eet smakelijk.

Lees verder onder de advertentie

Bekijk ook de video’s over sfeervolle tafeldecoratie en een tuintafel met natuurlijke materialen.

Culinair barbecueën

Barbecueën betekent niet automatisch een diner met hamburgers, worstjes, salades en stokbrood. Ook overheerlijke Flammkuchen en pizza’s bereid je op de Campingaz buitenkeuken. Leg een pizzasteen op de barbecue en verras je gasten met een culinair barbecue hoogstandje. De Campingaz buitenkeuken is nu extra voordelig! Van 579 euro voor 449 euro. Alles voor een mooie zomer.

Kooktip voor de chefkok: klassieke Flammkuchen.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Campingaz | Fotografie Margriet Hoekstra