WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Frisse start: duik in de nieuwe vtwonen rubrieken

Ons goede voornemen? Onze lezers nog meer inspiratie bieden. Dus nieuw jaar, nieuwe vtwonen rubrieken! En dat vanaf het januarinummer al, dat 10 januari in de winkels ligt. Van stijlvolle overnachtingen in binnen- en buitenland tot een heuse interieurdetective en tweedehands schatten: we trakteren je graag vast op een voorproefje van ‘Hotspots’, ‘Home wear’ en ‘Tweede kans’.

1. Hotspots

Wil je weten waar je moet zijn als je in stijl wilt slapen, of ga je binnenkort een stedentrip doen en wil je weten waar je de lekkerste cappuccino haalt? In de nieuwe rubriek ‘Hotspots‘ vind je al onze tips op het gebied van eten, drinken en overnachtingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in dit monumentale klooster in hartje Utrecht? Hier is werkelijk elke kamer tot in de laatste hoek met liefde ingericht. Ook als je in de winter al smacht naar de zon hebben we leuke tips. Check bijvoorbeeld eens onze hotspots voor een vakantie op Lanzarote.

The Anthony Hotel in Utrecht
Bij Hartje Zwolle

LEES OOK
Even weg? Dit zijn de populairste hotspots van 2022

2. Home wear

Wat zegt je kledingstijl over je interieur? Of werkt dit juist andersom? In onze nieuwe rubriek Home wear interviewen we bekende interieurliefhebbers en beschrijft beelddetective Hans Aarsman aan de hand van een foto wat hij denkt te zien en wat volgens hem de gedachte achter bepaalde keuzes geweest is. Als beeldrecensent weet hij altijd elementen uit een beeld te plukken die de gemiddelde mens niet opvallen. Hij observeert en analyseert en ontdekt daarbij verrassende aspecten. Benieuwd wie wij voor het januarinummer geïnterviewd hebben?

nieuwe rubrieken vtwonen

LEES OOK
Hans neemt de woon- en modestijl van Marieke onder de loep: ‘Zijn die boeken niet wat dwangmatig gerangschikt?’

3. Tweede kans

In de rubriek Tweede kans gaat stylist Fietje op zoek naar tweedehands schatten die ze met een kleine of grotere DIY-sessie helemaal naar wens maakt. Ze neemt je mee in haar zoek- en maakproces en deelt tips terwijl ze shopt en klust. Wat je kunt verwachten? Een dienblad dat een prikbord wordt, een sidetable die wordt omgetoverd tot kaptafel en een cakevorm die zich laat transformeren tot een lamp. Je moet er maar op komen…

houten meubels

LEES OOK
Achter de schermen bij een kringloopwinkel: ‘Soms krijgen we iets binnen wat we voor duizenden euro’s kunnen verkopen’

vtwonen 01-2023 ligt vanaf 10 januari 2023 in de winkels.

nog meer: Wooninspiratie