WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze spullen maken een huis écht persoonlijk

Een kil en klinisch huis streeft niemand na, je gaat het liefst voor een warm en gezellig interieur mét een persoonlijk tintje. Het is tenslotte wel jouw plek en dat wil je graag laten zien. Een huis persoonlijk maken doe je met deze spullen. 

huis persoonlijk maken | gallery wall | art wall | fotomuur | werkplek | fotolijsten | schragen | bureau

Lachen naar het vogeltje

Om de open deur maar direct in te trappen: foto’s maken een huis persoonlijk. En dan bedoelen we niet alleen een verzameling in het kleinste kamertje. Mooie kiekjes mogen gezien worden, groot of klein. Als ze maar in een fijne lijst komen, zoals deze zwarte fotolijst inclusief handig bakje. Ideaal voor in de hal! Of dit schattige gouden exemplaar voor de extra kleine foto’s. 

LEES OOK
5 manieren om dierbare spullen een mooie plek te geven

Antiek en erfstukken

Een oud kastje van oma of een mooi schilderij dat al jaren in de familie is: antiek en erfstukken hebben een verhaal en zijn vaak uniek. Laat ze dus niet verstoffen als je een huis persoonlijk wil maken. Er is vast een mooi plekje voor te vinden.

Van de kids

Tekeningen, knutsels en frutsels: kinderen maken heel wat creatieve uitspattingen. Soms zelfs iets teveel naar je smaak misschien. Geef de zelfmakers van kinderen een mooie plek in huis in plaats van ze op te bergen in een doos of achter een gesloten deur. Dan heb je én een persoonlijk interieur en trotse kids. Double score

LEES OOK
Wat te doen met al die kunstwerken van de kinderen?

Ik ging op reis en ik nam mee…

Dat koelkastmagneten uit tientallen landen misschien niet de eyecatchers zijn in de droomkeuken die je voor ogen had, mag duidelijk zijn. Toch geven ze een persoonlijke touch aan de keuken en het interieur. En dat geldt voor alle souvenirs. Of het nou schelpen zijn van een wit zandstrand – leuk in een mooie vaas! – of een ornament uit een ver oord. De herinneringen die souvenirs met zich meebrengen zijn eigenlijk nóg belangrijker en dus mogen ze gezien worden. 

DIY’s

Niet alleen kunstwerken van de kids maken een interieur persoonlijk, ook eigen DIY’s verdienen de aandacht. Van een zelfgemaakte kast tot een zelfgemaakte lamp. Of een stukje simpeler met deze DIY kandelaar: alles wat zelfgemaakt is, maakt een interieur persoonlijk. En het hoeft echt niet perfect te zijn, die scheve lijnen geven de zelfmaker juist karakter.

Buts hier, kras daar

Over scheve lijnen en karakter gesproken: een huis mag best laten zien dat er geleefd wordt. Alles strak in de lak kan een klinisch gevoel geven. Die kringen op de eettafel maken ‘m juist persoonlijker. En de afgebladderde verf van een vintage kastje kunnen net die extra touch geven. Omarmen dus al die oneffenheden, dat maakt het huis echt helemaal van jou.

LEES OOK
Blijft dat zo? Onafgewerkt is juist mooi!

nog meer: Wooninspiratie