WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De mooiste bureaustoelen voor jouw thuiskantoor

De kans is groot dat er voorlopig nog veel vanuit huis moet worden gewerkt. Een goede reden om eindelijk eens te investeren in een comfortabele bureaustoel. Zeker als je nog steeds aan de keukentafel werkt op een eetkamerstoel en niet met een kromme rug weer naar kantoor terug wilt. Deze bureaustoelen zitten niet alleen perfect, ze maken je thuiswerkplek ook een stuk mooier! 

vtwonen 09-2017 | styling Kim van Rossenberg, fotografie Sjoerd Eickmans | DIY werkplek

Nine till five

Als je rugklachten wilt voorkomen, dan is een goede werkhouding essentieel. Zeker als je de hele werkdag alleen maar zit. Neem daarom echt de tijd voor het uitzoeken van een goede bureaustoel. Bedenk van tevoren wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een stoel mét of zonder armleuningen? Moet de stoel verstelbaar zijn? Of moet je snel van jouw werk naar het schoolwerk van jouw kind kunnen rollen? Dan is een stoel met wieltjes misschien wel handig. 

Waar moet-ie komen?

Kijk goed waar de bureaustoel komt te staan. Heb je geen speciale werkplek in huis? Dan wil je natuurlijk geen joekel van een stoel middenin de woonkamer zetten. De beste optie is dan een compacte, maar stevige bureaustoel die goede ondersteuning biedt aan de rug.

Heb je wel een vaste thuiswerkplek? Dan kun je kijken naar een iets meer geavanceerde bureaustoel. Een met verstelbare onderdelen bijvoorbeeld, want zo kun je de bureaustoel perfect aanpassen aan jouw lichaam en wordt de kans op nek- en rugklachten veel kleiner. Hoera voor comfort! 

Maak het af

Met alleen een bureaustoel is je ideale thuiswerkplek natuurlijk nog niet helemaal compleet. Gebruik ook deze tips om jouw werkplek in te richten. En maak het af met deze zeven stylingtips voor je thuiswerkplek.

De mooiste bureaustoelen voor je thuiswerkplek

nog meer: werkkamer