WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

6x supersnel meer kleur in de tuin

Kan jouw tuin wel wat kleur gebruiken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? vtwonen helpt je graag op weg met zes simpele manieren voor een flinke colour boost. Want een kleurrijke tuin matcht perfect met de warme zomerzon.

Breng meer kleur in de tuin met deze tips

Extra comfy én kleurrijk

Tuinkussens in een warme kleur of vrolijk design kunnen al echt het verschil maken in de tuin. Met name op een fijne loungebank zijn het echte eyecatchers. Daarnaast maken tuinkussens het loungen extra comfortabel. Twee vliegen in een klap dus. Houd het bij één kleur of ga voor een mix van verschillende prints en designs.

LEES OOK
In deze opbergers blijven de tuinkussens altijd droog

Muur in de verf

Houd je wel van wat uitdaging? Dan zou je het hek of de muur in de tuin kunnen schilderen voor meer kleur. Voor een mediterraanse look kies je voor terracotta, zo lijkt het elke dag alsof je een op vakantie bent in de tuin. Style de muur af met een lichtsnoer en groene planten voor extra contrast.

Kleur de grond

Een tuinkleed zorgt niet alleen voor meer kleur, maar ook voor meer sfeer in de tuin. Leg er eentje bij de loungeplek om het helemaal af te maken. Met een tuinkleed kun heel easy kleur aanbrengen en als je erop uitgekeken bent, dan haal je ‘m gewoon weer weg. 

LEES OOK
Het buitenkleed als kers op de patio: zo style je ‘m

Bloemenzee

Met bloemen breng je natuurlijk ook meer kleur aan in de tuin. Zaai een stuk grond in met een gemengd bloemenpakket voor extra veel vuurwerk in de tuin. Ben je meer van een onderhoudsvrije tuin? Vul dan een bloembak met geurige en kleurige zomerbloeiers. Kies voor bloemen die van de zon houden en niet al te bewerkelijk zijn, zoals lavendel. Op die manier houd je het makkelijk voor jezelf. Het brengt niet alleen kleur met zich mee, maar ook bijen en vlinders. Jij blij, de natuur blij! 

Saaie schutting

Een kale schutting is het ideale canvas voor meer kleur in de tuin. Hang ‘m vol met plantenbakken en bloemen, bevestig kratjes of wandplanken en zet deze vol gekleurde waxinelichtjes. Kies items die zwaar genoeg zijn om niet om te vallen bij een stevige wind of regenbui.

LEES OOK
Weg met die kale schutting of muur!

nog meer: styling