WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Artikelen van andere titels op vtwonen.nl? Dít is hoe dat komt

Op vtwonen.nl kun je terecht voor álles wat je wilt weten over wonen en tuinieren. Of je nu gaat verbouwen, inspiratie zoekt voor het herinrichten van je huis, op de hoogte wilt zijn van de laatste trends of handige tips nodig hebt over kleur en materiaal, je vindt het hier allemaal. Dat, en nog véél meer.

marmoleum vloerencollectie vtwonen
M.m.v. hkliving.nl (halfronde sofa, doek aan de wand, witte vaas met oren, zwarte bank, stolp van glas en hout), pantoufle-design.nl (linnen kussensloop), jolandelijkdewebshop.nl (handspiegel, vogelkooi, trompet, houten hoedendoos), vtwonen.nl (ronde poef, witte vaas met bubbels). Overig privébezit.

Andere artikelen op vtwonen.nl

Misschien is het je de afgelopen tijd opgevallen dat er niet alleen artikelen van vtwonen de revue passeren. Dat klopt, en het is ook niet zomaar. Andere magazines van onze uitgeverij DPG Media maken óók mooie en relevante verhalen. Deze artikelen delen we graag, van onder andere titels zoals Libelle en Ouders van Nu.

De artikelen die we van deze titels plaatsen zoeken we met zorg uit, zodat we er zeker van zijn dat ze je zullen interesseren en inspireren. Heb je er toch nog een vraag over of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze redactie, via vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl. We streven ernaar deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

nog meer: nieuws