WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Me-time: zo creëer je makkelijk een fijne plek voor jezelf in huis

We hebben het altijd maar druk, druk, druk. Dus is het extra belangrijk om af en toe wat tijd voor onszelf te nemen. In ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ zagen we hoe je een rustgevend hoekje in huis creëert, een fijne plek voor jezelf, voor het ultieme me-time moment.

In samenwerking met bol.com

Een sfeerbeeld van de stylingbox van Yasmina, een interieur dat bestaat uit natuurlijke kleuren.

In het weekend of na een drukke werkdag willen we maar één ding: ontspannen en de batterij opladen. Tijd voor jezelf nemen is niet altijd makkelijk, maar het helpt als een hoekje in huis hier speciaal voor is ingericht. Een plek met weinig prikkels, waar zachte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Heerlijk: een oase van rust. Om lekker te cocoonen en je volledig af te sluiten van de buitenwereld.

Stijlvol stiltehoekje

Geen betere manier om het hoofd leeg te maken dan met yoga of meditatie. Stylist Monique creëerde in aflevering 2 van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ een rustgevende hoek die zich hiervoor perfect leent. Naast de loungebank plaatste ze een stijlvol strokussen op de grond dat je zowel voor meditatie als voor yogaoefeningen kunt gebruiken. Ontspannen muziek erbij, via een draadloze koptelefoon, of een retro platenspeler: die laatste is ook meteen een mooie eyecatcher voor in huis.

Ben je benieuwd wat Monique nog meer uitzocht voor haar stylingopdracht? Bekijk de video en shop de items makkelijk en snel via bol.com.

Verrijk je kennis

Verzamel de mooiste boeken over slow living, voor inspiratie binnen handbereik. Bijvoorbeeld over wabi-sabi, een Japanse levensfilosofie die ons weer in contact brengt met de schoonheid van het alledaagse. Of leg een praktisch handboek over yoga neer, dat nodigt je meteen uit om aan de slag te gaan. Dit soort boeken staan vaak vol mooie inzichten en levenswijsheden. En, eerlijk is eerlijk: het zijn ook gewoon mooie interieuraccessoires.

Rieten bijzettafeltje met yogaboek en kaars.
Groene zetel met witte plaid en kussens in natuurlijke kleuren.

LEES OOK
Zo creëer je eenvoudig een feestelijk gedekte eettafel

En… ontspan!

Is er eenmaal zo’n mooie relaxruimte in huis, dan is die plek natuurlijk het ideale excuus om regelmatig wat me-time te claimen. Trek zachte, comfortabele huiskleding aan, verruil je schoenen voor fijne sloffen en… ontspan. Stylist Yasmina koos voor handgemaakte leren sloffen met kwastjes van bol.com, geïnspireerd op traditionele Marokkaanse babouche-slippers. Die zijn zo mooi dat je ze gerust kunt laten slingeren. Ze misstaan namelijk niet op een traditioneel, handgeweven Berbertapijt.

Ook dol op de stijl van Yasmina? Bekijk de video en shop haar gekozen woonitems direct via bol.com!

Ook vaker genieten van me-time? Met een breed en verrassend assortiment begint wonen en relaxen bij bol.com. Makkelijk online te bestellen en al vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd.

nog meer: Interieurtalent gezocht