De beste tips voor een geweldige werkplek inrichting

We werken steeds vaker thuis. Het is dan fijn om een goede werkplek inrichting te hebben. Bij vtwonen vind je genoeg inspiratie! Wij geven je hier de beste tips om jouw werkplek te pimpen.

Ruimte

Misschien heb je een eigen kantoor in huis, maar je kunt natuurlijk over in huis een werkplek inrichten. Wat denk je van een werkplek in de woonkamer, je moet wel ordelijk zijn, maar het is gezelliger. Heb je een loze ruimte onder de trap? Dan kun je een werkplek onder de trap maken. Heb je weinig plek in huis dan is een mobiele werkplek ideaal!

Werkplek inrichting

Een werkplek hoeft niet saai te zijn. Als je thuis werkt kun je je werkplek inrichten helemaal zo doen zoals jij dat mooi vindt. Leuk is bijvoorbeeld een werkplek met fluo, witte werkplek of deze industriële werkplek. Wil je liever iets persoonlijk? Ga dan voor een werkplek met kunst en leuke items waar je zelf van houdt.

Bureau kiezen

Een mooi bureau kan natuurlijk niet ontbreken bij de werkplek inrichting. Zo kun je gaan voor een heel klein bureau waar alleen een laptop op past. Is je kamer te klein voor een bureau en een kast? Dan kun ook kiezen voor een bureau met een kast erop. Of ga je voor een smal bureau dat weinig ruimte inneemt. Past perfect in een kleine ruimte! Heb je nog een oude tafel staan en heb je een nieuw bureau nodig? Je kunt allerlei soorten tafels als bureau gebruiken, bijvoorbeeld een bistrotafel.

Duurzaam en ergonomisch

Als je veel thuiswerkt is het belangrijk om de werkplek ergonomisch in te richten. Zorg dus voor een goede bureaustoel en bureau op de juiste hoogte. Op die manier kun je bijvoorbeeld rugklachten voorkomen. Daarnaast kun je beter duurzame spullen kopen, zodat ze lang mee gaan.

Items voor de werkplek shoppen

Hieronder zijn allerlei accessoires geselecteerd om van je werkplek een fijne plek te maken.Bron: vtwonen mei 2011 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie