WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer thuis: zo laat je de lockdown in je voordeel werken

Tips voor de lockdown: je bent er waarschijnlijk vaak genoeg mee doodgegooid. We zullen je dan ook zeker niet nogmaals bombarderen met nieuwe hobby’s die je deze lockdown uit kunt proberen, maar wat positive vibes zijn nooit mis. Daarom proberen we vandaag alleen je mindset wat positiever te maken. Want je kunt die lockdown gewoon in je voordeel laten werken. Lees snel verder.

vtwonen 10-2021 | boxspring cinnamon licht grijs met vierkant patroon dekbed
Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon Large vanaf € 1750,- (140×200 cm), nachtkastje Cardemom met twee lades, 45x45x62 cm (lxbxh) vanaf € 199,-, verkrijgbaar met verschillende stoffen en kleuren. Hier uitgevoerd met stof Mirage Taupe, metalen frame in kleur Champagne en poot Track. M.m.v. allestedlund.com (lamp), nordal.eu (grijze linnen plaid, kan en beker, marmeren schaal, linnen kussen), vtwonen.nl (zandkleurige vaas, beddengoed Grid in kleur zand uit de vtwonen collectie).

Langer uitslapen

Nu we het ritje naar kantoor kunnen skippen, betekent dit automatisch dat je langer in bed kunt blijven liggen. En dat is met de donkere winterweer in de ochtend helemaal zo slecht nog niet. Dus draai je heerlijk nog een keer om in plaats van weer en wind te trotseren op de fiets. Bof jíj even.

LEES OOK
Zo verleng je de levensduur van je matras én slaap je beter

Money, money, money

Hoe je het ook wendt of keert, je bespaart waarschijnlijk geld door deze lockdown. Na Sinterklaas en kerst is dit misschien niet heel verkeerd. Waar je je normaal gesproken in januari te buiten gaat aan allerlei nieuwjaarsborrels en etentjes, kun je dat geld nu de horeca dicht is opsparen… of er iets moois voor jezelf van kopen. Of je steekt het in je interieur natuurlijk! Door wat kleur toe te voegen haal je jezelf zo uit de lockdown-sleur. Lees hier welke kleur je het allervrolijkst maakt.

Wandelen in plaats van shoppen

Als het het dan hebben over tips voor de lockdown, dan moeten we er eentje toch echt nogmaals noemen. Ga wandelen! Nu het koude (en in Nederland helaas vooral natte) herfstweer plaats heeft gemaakt voor prachtig winterweer is dit het perfecte moment om die wandelschoenen weer uit de kast te halen. Ga bijvoorbeeld met vriendinnen in plaats van shoppen op de zaterdag een keer een mooie wandelroute uitproberen. Inspiratie nodig? Ontdek hier de mooiste boswandelingen in Nederland en België.

nog meer: wooninspiratie