WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw: vtwonen collectie buitentegels

Sta jij ook te popelen om naar buiten te gaan? Heerlijk languit op een stoel, ontspannen in de zon, drankje erbij… Oh wacht, eerst nog even het terras mooi maken! Met de buitentegels van vtwonen natuurlijk.

Zonuren

Wist je dat deze keramische buitentegel door z’n toplaag van glazuur makkelijk schoon te maken is? Dus geen uren schrobben in de warme zon, welnee: uren relaxen in je lievelingsstoel! Het formaat is groot genoeg om stoer te zijn en klein genoeg om zich op elk terras thuis te voelen.

Samenscholing

Omdat een tuin vaak al genoeg leven biedt in de vorm van planten, struiken en rondvliegende beestjes, is een rustig element meer dan welkom. Een betongrijze tegel (lekker groot van formaat) is dan precies wat je wil. Zet er verschillende tuinmeubels in één kleur en een warmhouten tafel op en de gezelligheid straalt ervan af.

Bloemetjesvloer

Toon een beetje lef en ga voor tegels met een grafisch bloemdessin! Op een groter oppervlak voor een kamer, ehm… terrasbreed effect of als accent hier en daar. Het resultaat: een terrasvloer om te zoenen.

Reusachtig

Size does matter als je groots wil uitpakken. Met deze donkere schoonheid in XL formaat geef je je terras een krachtige uitstraling. Combineer het met vergrijsd hout (laat de natuur maar gewoon z’n gang gaan), buigzame natuurlijke materialen zoals gras, riet en rotan om de boel iets te verzachten. En vergeet de potplanten niet natuurlijk!

Grenzeloos

Kijk, dat is nog eens ruimtelijk denken: de binnen- en buitenvloer lopen zo in elkaar over. Hierdoor wordt je terras daadwerkelijk een verlengstuk van je woonkamer. Het extra grote formaat (en dus minder voegen!) zorgt ervoor dat het beeld er een van totale harmonie is.

Bekijk hier de volledige vtwonen collectie buitentegels. Meer moois? Bekijk hier alles uit de vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2019 | Fotografie Louis Lemaire | Styling Marlies Does

nog meer: wooninspiratie