WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen collectie beddengoed 2019

Tandenpoetsen, nog even je haren kammen, pyjama aan (of niet) en dan heerlijk tussen de lakens schuiven. Het vooruitzicht? Uren slaapplezier! Met dank aan de nieuwe beddengoed collectie van vtwonen.

La la la luilekkerbed

In de serene stilte die een totaal witte ruimte uitstraalt is wakker worden alsof een engel je zachtjes op je wang kust. En dan blijven we gewoon nog even liggen onder het knisperend katoenen dekbed. Gewoon omdat het fijn is. En omdat luieren heel gezond is heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen.

Dat moet je ruim zien

Misschien is deze Franse hotelchic slechts een droombeeld op de achterkant van je oogleden; je eigen bed, opgemaakt met het zachtste beddengoed van jersey katoen is net zo sprookjesachtig. Gewoon over de grenzen van je eigen slaapkamermuren heen dromen!

Net als in de film

Met z’n vintage look en superzachte stof is dekbedovertrek Natural Stone de James Dean (of Ryan Gosling, zo je wil) van de vtwonen beddengoedcollectie. Stoer, sexy en zooo zacht! Dat wordt gegarandeerd een mooie reis door dromenland.

Hé leukerd, ga je mee dromen?

Vrolijk naar bed en uitgerust weer wakker, dat willen we toch allemaal? Aan de grappige, mooie en inspirerende teksten op dit katoenen dekbedovertrek zal het in elk geval niet liggen. Niet voor niets heet deze serie Happy Bed.

Kom in mijn armen

Goede nachtrust begint met een goed matras, dat weet iedereen. Maar het oog wil ook wat, toch? Kleed dat comfortabele bed dus aan met dito beddengoed in fijne kleuren: lekker stevig in antraciet of juist subtiel in zachtroze.

Zet je hersens even uit

Niks mis met deze mooie grijstinten, want die zorgen ervoor dat je gemakkelijk in ontspannen toestand raakt als je je hoofd op het kussen legt en het dromen begint. Wist je dat je per nacht zo’n vier tot zeven dromen hebt? Kortom, het is al druk genoeg in je hoofd ’s nachts.

Bekijk het eens van dichtbij

The devil is in the detail is een bekende uitdrukking die op deze dekbedhoes helemaal van toepassing is. Zet je leesbril op en geniet van het subtiel gemêleerde effect van de verschillende gekleurde (natuurlijk ton sur ton!) garens en de mooie structuur.

Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2019 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Danielle Verheul

nog meer: wooninspiratie