WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wanddecoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer wordt pas écht gezellig met een leuk schilderij, wandkleed, kekke muursticker of vrolijke slinger aan de muur. Het web staat vol met leuke wanddecoratie voor de kinderkamer. Zeker weten dat er voor de slaapkamer van jouw zoon of dochter ook iets leuks tussen zit!

kinderkamer regenbogen
Kisten House Doctor, spaarpot Leopard van The Zoo via Loods 5. Regenboogfiguur, behang en bakjes op plank Kwantum. Kapstok Mevrouw Aardbei. Wandmeubel Svalnäs Ikea, nachtlamp via Marktplaats. Items aan de kapstok Ikea, Kwantum, Marktplaats.

Wanddecoratie kinderkamer

De vraag is natuurlijk: wáár shop je die leuke blikvangers voor aan de muur? Wanneer je de kinderkamer graag rustig wilt houden met neutrale en natuurlijke kleuren, ben je bij vtwonen aan het goede adres.

Origineel behang voor de kinderkamer

Een simpele manier om de slaapkamer van jouw ondeugd op te leuken is met behang. De webshops van Eigewijz staan bomvol met mooie en originele behangetjes. 

Kekke muurstickers

In plaats van een opvallend behangetje kun je ook kiezen voor een muursticker die meteen de aandacht trekt. De webshop StickerOp verkoopt talloze muurstickers: van naamstickers tot auto’s en van bloemen tot teksten. Kidzsupplies is ook zeker een bezoekje waard wanneer je op zoek bent naar mooie kinderkamer wanddecoratie.

Letters aan de muur

Voor een persoonlijke touch is het leuk om de naam van je zoon of dochter aan de muur hangen. Bij Villa Vrolijk kun je terecht voor houten letters. Je kunt de letters zelf verven, bekleden met stof of versieren met de ideeën uit ons artikel over houten letters. Maak ze zoals jij ze wilt zodat ze goed passen bij de kinderkamer!

Vrolijke pompoms

Ze zullen je vast niet ontgaan zijn: de vrolijke honeycomb bollen en pompons. Webshops en tijdschriften staan er vol mee! Niet alleen voor feestjes, maar als wanddecoratie voor de kinderkamer zijn ze hartstikke leuk.

Nog meer wanddecoratie

Snuffel gerust nog eens rond op onze site, want je vindt er nog veel meer kinderkamer wanddecoratie. Voor de dierenliefhebbers hebben we onze favorieten dierenkoppen voor de kinderkamer verzameld. En in het artikel over schilderijen vind je de leukste kunstwerken voor aan de muur.

nog meer: wooninspiratie