Schilderijen voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Een Mondriaan of Van Gogh aan de muur van de kinderkamer gaat een beetje te ver. Maar een mooi kunstwerk is zeker een leuke toevoeging aan de kamer van je kind. Een kinderschilderij met dieren, vrolijke babykamer schilderijtjes of stoere jongenskamer schilderijen. Voor elke smaak een geschikt schilderij.

Schilderijen babykamer

In een babykamer horen wat leuke schilderijtjes te hangen. Als je groot fan bent van lief! Lifestyle en al meerdere babykamer producten hebt van dit merk, dan is een schilderijtje een erg leuke toevoeging. Ze verkopen verschillende vrolijk gekleurde Lief! babykamer schilderijtjes op canvas.

Kinderschilderijen canvas

Voor een grote keuze aan kinderschilderijen moet je echt een bezoek brengen aan de webshop van Kinderkamer Schilderij. Ze verkopen hier drieluiken, vierluiken, schilderijen met uiltjes, schattige beestjes of zelfs een hippe retro auto. Voor zowel een baby-, kinder- en tienerkamer hebben ze een leuk schilderijtje. Je kunt zelf de afmeting van het schilderij bepalen! Elk stuk is gemaakt van een hoge kwaliteit canvas.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer kunst

Voor echt bijzondere schilderijen voor de kinderkamer moet je langs gaan bij Decootje. Wat maakt deze schilderes mooie spullen. Elk schilderij is een op zichzelf staand kunstwerk. Ze hanteert hele bijzondere technieken waarmee ze 3D schilderkunst maakt. Vrolijke jongens en meisjes, ridders en prinsessen. Maar ook een stoere tiener of een echt boefje.. Naar het werk van Claudia van Decootje kun je uren kijken.

Wie dat ook voor elkaar krijgt, is Esther Buys. Haar werk is geïnspireerd op het leven op Curaçao. Gekke paarden, kippen, snorkelende kinderen of een heuse flamingo. En uiteraard in de prachtige Caribische kleuren.

Jongenskamer schilderijen

In een jongenskamer hoort een stoer jongens schilderij. Een hele bijzondere verkopen ze bij Zomerzoen. Deze kunstwerkjes zijn niet geschilderd, maar beplakt met linnen, touwtjes en houtjes. Ze hebben de tekst Stoer & Ondeugend en een etiket met de initialen en geboortedatum van je kind. Naast dit exemplaar verkopen ze ook handgeschilderde schilderijen, van piraten, ridders en cowboys.

Lees verder onder de advertentie

Kinderschilderijen dieren

Is je kind gek op een speciaal dier of heeft de kinderkamer een dierenthema? Dan past een vrolijk dierenschilderij van Nicole Kids Art of Prins en Kind er perfect bij. De eerste webshop verkoopt handgeschilderde acryl kunstwerkjes. De tweede verkoopt een dierenprint op canvas waarvan je zelf de achtergrondkleur en het formaat kunt bepalen.

Bron: 1. Kinderkamer Schilderij – 2. Zomerzoen