Ongevaarlijke dierenkoppen voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Hang de kinderkamer vol met dierenkoppen! Wij gingen op zoek naar de mooiste dierenkoppen voor de kinderkamer en verklappen onze 5 favorieten.

Zachte dierenkop aan de muur

Moeilijk was onze zoektocht niet, want het web staat vol met dierenkoppen om de kinderkamer mee op te vrolijken. Voor pluche dierenkoppen voor aan de muur kun je een kijkje nemen bij Kidzsupplies. De verschillende knuffels hebben een handige lus waarmee je ze eenvoudig aan de muur bevestigt. Bij Kinderkameronline vind je ook een mooie kinderkamer dierenkop.

Dierenkop kinderkamer

Liever geen knuffelbare dierenkop? Ook leuk zijn de papieren dierenkoppen van Storewithoutahome. Of wat denk je van een wandhaakje in de vorm van een dierenkop? Van hert tot paard en van dinosaurus tot konijn; je zoon of dochter heeft keuze uit zes verschillende dieren. Dit handige kapstokje kun je scoren bij Presents@home.

Lees verder onder de advertentie

Top 5 dierenkop

We zijn dol op dieren in de kinderkamer. We hebben het web afgestruind en onze toppers verzameld!

Dieren kinderkamer

Bovenstaande dierenkoppen passen natuurlijk perfect in een stoere junglekamer. Op onze site vind je genoeg leuke junglekamer ideeën die je helpen bij het inrichten en aankleden van de kinderkamer. Ook het artikel over een dieren kinderkamer staat bomvol inspiratie.

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1. Villa Vrolijk – 2. Wonenmetlef – 3. Kidzsupplies – 4. Wanddecoratiestore – 5. Kidzsupplies – 6. The Land of Nod