WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aan de slag in de badkamer? Doe het zelf!

Een muur tegelen, wasmeubel maken, haken voor de handdoeken – waarom ook niet – een spiegel met opbergruimte. Met een beetje van jezelf en een beetje van vtwonen zorg jij eigenhandig voor een badkamer om te zoenen. Enkele zelfmakers voor de badkamer vind je hieronder. Heb je nog nooit zelf iets gemaakt voor de badkamer? Geen probleem, wij weten dat je het kunt! 

vtwonen badkamer spiegel diy zelfmakers hout beton

Spiegelkast

Deze strakke, eikenhouten spiegelkast is niet alleen een blikvanger, je kunt er ook echt al je toiletspullen in kwijt. En je maakt ‘m helemaal zelf, behalve de spiegel. Die laat je op maat snijden. De kast is 64 cm hoog, 119 cm breed en 12 cm diep. Bekijk hier alle stappen en benodigdheden.

Tegelen

vtwonen collectie 08-2020 badkamer zwarte wastafel met spiegel
Spiegel Goodmorning met lijst in kleur Black, 90×60 cm € 169,- (ook in kleur Oak), lamp voor spiegel in kleur Black, per stuk € 96,-, onderbouwkast Cube van eikenfineer in kleur Oak Black, 2 lades, 84x90x43,5 cm (hxbxd) € 739,- (ook in kleur Oak), wastafel Tank met 1 kraangat, 90x46x10 cm (bxdxh), in kleur Concrete Black € 969,- (ook in kleur Concrete en White en in diverse formaten), tweegreeps wastafelkraan Flame in kleur Charcoal € 612,- (ook in kleuren Black Steel, Bronze, Brushed en Chrome), wandtegel Craft in kleur Egg White mat, 12,5×12,5 cm per m² € 69,70, vloertegel Mold in kleur Grit, 90×90 cm per m² € 70,50.

Tegelen lijkt een werkje voor de echte pro’s, maar met wat geduld en deze tips draai ook jij je hand er niet voor om. Zeker met deze vijf handige tips. Meer inspiratie nodig? Check dan zeker even de nieuwste tegeltrends en de vtwonen tegelcollectie.

Haakjes van klei

badkamer zelfmakers | diy | haakjes van klei

Deze haakjes van klei maak je zo uit de losse pols. Je kunt er natuurlijk ook ware kunstwerken van maken. Geef de haken een eigen plek of hang ze bij elkaar. Ga je voor dat laatste? Dan heb je een fijne ruimte om je mooiste sieraden uit te stallen. Welke klei je kunt gebruiken en andere tips vind je bij het zelfmaakplan

Zwevend badkamermeubel

Zo’n zwevend wastafelmeubel van hout geeft de badkamer een luxe uitstraling. De basis haal je bij ons. De rest pas je helemaal aan naar jouw stijl. Bekijk hier wat je in huis moet halen (inclusief stappenplan).

Trots op je zelfmaker(s) voor de badkamer? Helemaal terecht! Maak er een foto van en deel ’m op Instagram met #vtwonendiy.

Shop de stijl…

nog meer: DIY