WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x een DIY om cadeau te geven

Soms kun je dagen nadenken over een gepast cadeau voor iemand. Laat die hersenen niet langer kraken en maak dat cadeau dit keer gewoon zelf. Of het nou voor een vriend, vriendin, grote liefde of familielied is. Een cadeau waar ook nog jouw tijd en liefde in zit, wie wil dat nou niet krijgen? Ga aan de slag met een DIY om cadeau te geven.

DIY cadeau | cadeau inpakken

Een eeuwigheid genieten

Een mooi boeket bloemen is een cadeau waar je altijd raak mee schiet. En al helemaal een bos waar je extra lang van kunt genieten, want van ingelijste bloemen heb je eeuwig plezier. Moeilijk is het niet en met een beetje tijd en aandacht maak je een eyecatcher die je eigenlijk het liefst zelf houdt. Aan de slag: (droog)bloemen inlijsten doe je zo.

LEES OOK
10x DIY voor een feesthuis

Boeket upgraden

Van plan om een boeket bloemen of mooie takken te geven? Upgrade het cadeau dan door er een DIY designvaas bij te geven. Een mooie eyecatcher en bovendien gemaakt van een simpele glazen fles. Even de handen uit de mouwen en je maakt een boeket bloemen net iets specialer om weg te geven.

Messinglook letters

Zeg het met… een naam, een woord of een hele zin, zolang het maar persoonlijk is. Leuk om cadeau te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken met een mooie spreuk. Of als kraamcadeau aan kersverse ouders. Geschreven met messing letters die stiekem gewoon van klei zijn gemaakt. Hoe je ze maakt ontdek je in deze zelfmaakvideo voor messing letters.

LEES OOK
Aan tafel! DIY’s voor een mooi aangeklede eettafel

Heerlijk geurend

Wie wordt er niet blij van een lekkere geur in huis? Geurstokjes zijn dan ook een perfect cadeau. Je kunt er iedere ruimte heerlijk mee laten geuren of vervelende luchtjes mee maskeren. Het enige wat je voor dit DIY cadeau moet achterhalen is de favoriete geur van de gelukkige. Als je die eenmaal weet, is de rest zo gepiept. Geurstokjes kun je namelijk heel makkelijk zelf maken.

Speciale enveloppe

Geef je iemand een kaart met persoonlijke boodschap cadeau? Maak het dan net iets specialer met dit DIY leren tasje. Makkelijk zelf te maken, helemaal toepasselijk in de vorm van een enveloppe en daarna altijd in te zetten om speciale brieven in te bewaren of als portemonnee.

Shop kant-en-klare cadeaus

Liever niet zelf aan de slag? Shop deze kant-en-klare cadeaus.

nog meer: DIY