WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY’s voor een zomers tuinfeest

Echt, de zomerse temperaturen komen eraan! Zorg dus dat je goed bent voorbereid en gebruik druilerige dagen voor DIY’s om alvast in een zonnige stemming te komen. Van lampionnen tot picknicktafel mét ijsblokjesbak: elke DIY brengt jouw tuinfeest een stukje dichterbij.

Tafel met ijsblokjes goot voor een tuinfeest

Tafel met ijsblokjesbak

Een kabelgoot, maar dan anders. Deze ijsblokjesbak slash goot is ideaal op warme dagen waar je met het allerleukste gezelschap rondom de picknicktafel zit. Opstaan hoeft niet als je dorstig bent, op een armlengte afstand ligt een nieuw drankje op je te wachten. Je maakt de DIY tafel met goot zelf met dit stappenplan.

Alles bij de hand

Hebben we hier met een barbecue master of heel goede stokbroodsnijder te maken? Al het bestek, kookgerei en de tafelaankleding kun je kwijt in een zelfgemaakt keukenblok voor buiten. Het ruimt lekker op en het scheelt een hoop heen en weer geloop. En verder doet hij ook prima dienst als plantentafel als als iedereen het feest weer heeft verlaten. Dit heb je nodig voor het DIY keukenblok voor de tuin.

LEES OOK
Stylingtips: een bohemian tuinfeest

Chillfeestje

Vind je dat er op een feest vooral lekker gechillt mag worden of zoek je zelf een plek om even op adem te komen na al je zelfmaak-inspanningen? Dan is dit loungebed ideaal. Op het tuinfeest zelf moet je deze DIY misschien afstaan aan je gasten, maar de dagen erna is ie helemaal voor jou. Denk je dat je nog wat kluservaring mist voor dit project? Wanneer je het zagen uitbesteedt aan de bouwmarkt, dan is het alleen nog een kwestie van schroeven en je favoriete kleur erop kwasten. Zo maak je het loungebed.

DIY lampionnen voor een tuinfeest

Tuinlampionnen

Niets zo feestelijk als slingers en lampionnen in de tuin! Deze rijstpapieren bollen koop je kant-en-klaar voor weinig geld en daarna kan het versieren beginnen. Voor een tuinfeest zijn bladeren uit de tuin het perfecte sieraad voor de lampionnen. Heb je een paar mooie exemplaren gevonden? Plak ze met spuitlijm op de bollen en hang er een aantal aan jute touw. Zo gepiept. Bekijk alle stappen voor de DIY tuinlampionnen nog even hier.

Shop kant-en-klare items voor een tuinfeest

Liever niet zelf aan de slag? Shop deze kant-en-klare items voor een zomers tuinfeest.

nog meer: DIY