Stylingtips: een bohemian tuinfeest

beeld vtwonen Beeld

Stylist Leonie Mooren is fan van bohemian omdat bij dit thema alles kan. Ze laat in deze video zien hoe je je tuin makkelijk omtovert tot een bohemian paradijs. Kijk je mee? (in samenwerking met Campingaz)

Lees verder onder de advertentie

Mix & Match

De twee magische woorden voor de bohemian stijl? Mix en match! Het voordeel van deze stijl is dat je waarschijnlijk geen nieuwe woonaccessoires hoeft te kopen. Loop eens een rondje door je huis, en verzamel verschillende vloerkleden, kussens en tafellakens. Ook verschillende soorten servies passen prima bij deze kleurrijke stijl. Verse bloemen, het liefst uit het bos of eigen tuin, zijn een must.

Kokkerellen

Bij een bohemian tuinfeest passen een heleboel verschillende hapjes. Maak op de Campingaz Master 4 Series Classic LS buitenkeuken vis, vlees en groenten klaar zodat je de hele tafel vol kunt zetten met hapjes. Zorg ook voor een zomerse salade. Voor een extra bohemian-touch kun je gebruik maken van eetbare bloemen. Leg ze op een salade, versier er het bord mee of vries ze in als ijsblokjes.

Lees verder onder de advertentie

Zelf aan de slag

Leonie maakte een bohemian-proof bloemenslinger voor boven de tafel. Zelf maken? Dat kan! Lees het stappenplan hieronder.

Nodig:

  • Een rolletje ijzerdraad
  • Diverse bloemen
  • Een schaar
Lees verder onder de advertentie

Stappenplan:

  • Knip een groot stuk ijzerdraad af.
  • Neem diverse losse bloemen. Maak de bloemen vast aan het ijzerdraad en zorg dat de afstand tussen de bloemen even groot is.
  • Hang je bloemenslinger op!

Bron: in samenwerking met Campingaz

Lees verder onder de advertentie