WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x spelen met het licht

Spelen met het licht was nog nooit zo leuk als nu met de nieuwe collecties raambekleding van Luxaflex. Basic, industrieel of romantisch; Het is bijzonder om te zien hoe verschil in raambekleding het uiterlijk van een kamer er totaal anders uit kan laten zien. De panelen, rolgordijnen, shades en jaloezieën uit de Basic collectie van Luxaflex zorgen voor een zacht gefilterd daglicht wat past bij een neutrale uitstraling in huis. Met deze prachtige Basic top 10 creëer je rust, ruimte en sfeer in huis.

1. Extra brede panels

Luxaflex - Extra brede panelsDe panels, afgewerkt met een naturel houten balein, zijn extra breed (250 mm) wat ze perfect maakt voor grote raampartijen. Door de lichte kleur hebben ze een naturel look en creëren ze zowel open als dicht een rustige natuurlijke sfeer in huis. De panels zijn volledig naar wens samen te stellen in jouw favoriete kleur.

2. Duette® Shades

Luxaflex - Duette® Shades De Duette® Shades zijn door hun prachtige naturel tint perfect voor iedere inrichting. Combineren kun je naar hartelust: van transparant tot verduisterend, van fijne tot brede plooi en verkrijgbaar in prachtige natuurlijke tinten. Door de speciale honingraatstructuur blijft het in de zomer lekker koel in huis en houdt het in de winter de warmte (tot wel 46%) binnen.

3. Duette® Shades met honingraatstructuur

Luxaflex - Duette® Shades Bij deze Duette® Shades krijg je het beste van twee werelden. De transparante stof gecombineerd met verduisterende stof zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen, dus ideaal voor in de slaapkamer. De honingraatstructuur houdt in de zomer de zon buiten en in de winter de warmte binnen.

4. Houten jaloezieën

Luxaflex - houten jaloezieën De houten jaloezieën in wit, gecombineerd met decoratieve witte linnenlook banden vormen een hele mooie basis voor elk interieur. Door de lange horizontale stroken zorgt deze raambedekking voor rust en optische ruimte in iedere kamer van het huis.

5. Twist® Rolgordijn

Luxaflex - Twist® Rolgordijn De Twist® Rolgordijn in het wit, geeft je de mogelijkheid om te spelen met licht binnen één product. Door de banen te openen creëer je prachtige lichtinval. Voor privacy of maximale lichtwering houd je ze gesloten.

6. Facette® Shades

6-luxaflex-basicDe Facette® Shades zijn er in het bruin voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Met het ketting systeem schuif je de doorschijnende en transparante delen langs elkaar om de Shade gedeeltelijk of volledig te sluiten. Wist je dat je door een donkere kleur veel beter naar buiten kunt kijken dan door een lichte kleur?

7. Roman Shades

Luxaflex - Roman Shades De Roman Shades zijn verkrijgbaar in een linnenlook stof in prachtige basic tinten van fijn geweven tot grove linnenstructuur. Ze geven een speelse look met een natuurlijke, gefilterde lichtval.

8. Horizontale jaloezieën

Luxaflex - Horizontale jaloezieën Speel met licht met deze horizontale jaloezieën in een prachtige, matte taupe tint. Zo regel je de lichtinval optimaal én geniet je, wanneer je wilt, van de natuurlijke schoonheid van het zonlicht.

9. Rolgordijn

Luxaflex - rolgordijnenVoor een perfecte match stem je het rolgordijn in de woonkamer af op je hout accenten in je woning. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor decoratieve baleinen in combinatie met een stoere linnenlook stof, geheel passend bij jouw woonsmaak.

10. Duette® Shades

Luxaflex - Duette® Shades De brede plooi van de Duette® Shades is uitermate geschikt voor grote ramen en schuifdeuren. Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Met een simpele handbeweging verschuif je de onderlat van de Duette® Shade moeiteloos omhoog en omlaag.

Bron: Luxaflex

nog meer: 3x Anders