10x vloerbekleding met karakter

Bonaparte Alive collectie vloerbedekking Beeld

Karakter geven aan een interieur begint bij de aankleding van de fundamenten van het huis zoals de vloer, de muur en de ramen. Het is bijzonder om te zien hoe een interieur er 3 x anders uit kan zien door te kiezen voor een Industrieel, basic of romantische stijl als basiselement. De industrieel top 10 vloerbekleding van DESSO Home geeft jouw huis een robuuste, elegante en tijdloze uitstraling.

Lees verder onder de advertentie

1. Bonaparte Alive collectie vloerbedekking

Mag jouw vloer wel een beetje opvallen in kleur? Leef je uit met de expressieve kleuren en geometrische dessins van de Bonaparte Alive collectie vloerbedekking. Uniek aan deze collectie zijn de abstracte bloem patronen en grafische prints in 14 verschillende trendkleuren. Zo geef je een persoonlijk tintje aan je interieur.

2. Parade Atelier tapijt

Parade Atelier tapijt Beeld

Het Parade Atelier tapijt is er eentje met karakter; innovatief, levendig en artistiek. De textuur van het tapijt doet denken aan boomschors of een kleed van bij elkaar geknoopte scheepstouwen, wat een heerlijk rauwe uitstraling geeft aan je interieur.

3. Bonaparte Vintage tapijt

Wij zijn verliefd op het Bonaparte Vintage tapijt. Door de klassieke vervaagde dessins in dit tapijt krijgt je interieur een uniek en doorleefd karakter. De vintage look is gedurfd en past perfect in een industriële woonstijl.

Lees verder onder de advertentie

4. Bonaparte Elements

Met het Bonaparte Elements tapijt kun je eindeloos combineren in alle ruimtes van het huis door de keus uit 3 verschillende tapijtstructuren in maar liefst 9 opvallende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld elke ruimte een eigen kleur tapijt geven met ieder een eigen structuur.

5. Strada tapijt

Desso Strada Beeld

Voor een strakke industriële uitstraling van je woonkamer kies je voor het Strada tapijt. Door de extreem compacte pool is dit het meest vlakke en daarmee ruimtelijke tapijt van de collectie. DESSO Strada is naast ruimtelijk ook innovatief en duurzaam; het tapijt wordt namelijk gemaakt van gerecyclede garens!

6. Vibe tapijt

Vibe tapijt Beeld
Lees verder onder de advertentie

Kies je voor een moderne en strakke uitstraling van het interieur? Dan passen de frisse en spannende uni-kleuren van het Vibe tapijt daar perfect bij. De kleuraccenten brengen iedere ruimte tot leven.

7. Parade Verona

beeld vtwonen Beeld

Parade Verona is een stijlvol tapijt van 100% polyamide, zijdezachte garens. Het zijn deze garens en de middelhoge, gesneden pool die dit tapijt zijn unieke zachtheid geven. Een heerlijk tapijt om op blote voeten op te lopen. De garens zijn gemêleerd waardoor de vloer spanning en diepte krijgt.

8. DESSO AirMaster®

DESSO AirMaster Beeld
Lees verder onder de advertentie

DESSO AirMaster® zorgt ervoor dat de concentratie van kleine stofdeeltjes in de lucht zelfs tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw huis. Tevens vermindert dit unieke tapijt het risico op gezondheidsproblemen.

9. Bouquette van DESSO

Desso Bouquette Beeld

Bouquette van DESSO is geïnspireerd door de herfst en de sfeer die heerst tijdens dit seizoen. In het kleurenpalet is dit duidelijk terug te zien door de warme herfstachtige kleuren als oker, oranjerood en mosgroen. Dit wordt aangevuld met tinten in grijs nuances die doen denken aan ochtenddauw en mistflarden over de vennen in het bos.

10. DESSO Smaragd

DESSO Smaragd Beeld
Lees verder onder de advertentie

Goud en zilver op de vloer is bijna haalbaar met DESSO Smaragd. Het tapijt laat zich in elk interieur combineren, modern of juist klassiek. Deze collectie heeft een kleurenpalet aan tinten met een rijke glanzende look.

In samenwerking met DESSO

Lees verder onder de advertentie