10x romantiek op de muur

beeld vtwonen Beeld

Basic, industrieel of romantisch; bijzonder hoe één ruimte er drie keer totaal anders uit kan zien door een andere basis te kiezen voor de muren. Houd jij van poedertinten en weelderige vormen? De romantische woonstijl laat de muren spreken en geeft een warm karakter aan het hele interieur. Met deze top 10 behang dessins van Eijffinger creëer jij de woonstijl die bij je past.

Lees verder onder de advertentie

1. Romantische touch

Retro stijl met een romantische touch is hoe wij het Charm (331218) dessin zouden omschrijven. De zacht roze kleur geeft je interieur een speels karakter, waarbij het patroon de retro-look versterkt. Combineer het dessin met licht gekleurde meubelen voor een zachte uitstraling of met pasteltinten voor een extra zoete ervaring.

2. Stripes Only

Stripes Only (320436) behang een must-have. Hierbij geldt overdaad schaadt niet! Leef je uit met vrolijke bonte kleuren in het interieur, om het streepjes effect te versterken. Door dit behang word niet alleen jij maar ook je huis enorm opgevrolijkt!

3. Yasmin

Eijffinger behang Yasmin 341781 Beeld

Voor een zachte rustige uitstraling in huis kleed je de basis aan met poedertinten en zachte sierlijke vormen, zoals het dessin. De romantische uitstraling wordt versterkt door de combinatie van zachte stoffen en lichte kleuren in de rest van het interieur.

Lees verder onder de advertentie

4. We’re going to Ibiza

Eijfinger behang Ibiza Beeld

Houd jij van een natuurlijke uitstraling in huis, maar ben je bang om gauw uitgekeken te zijn op je behang? Het dessin biedt jou waarschijnlijk precies de balans tussen die twee! Door de houten look haal je de natuur in huis, waarbij de zacht zoete roze kleurschakering nooit gaat vervelen.

5. Behang Venue

Behang Venue 342042 Beeld

Houd jij van zachte tinten met een speels karakter? Het dessin is leuk als eyecatcher door één baan te gebruiken op de muur of een hele wand er mee te behangen voor het echte ‘wow’-effect.

Lees verder onder de advertentie

6. Behang Fleurique

Behang Fleurique 321870 Beeld

Als je van het behang niet vrolijk wordt dan weten wij het ook niet meer. Het zoete patroon in vlakke banen staat verbazend mooi bij een tijdloze strakke inrichting. Door de rest van de inrichting vrij basic te houden laat je het behang spreken en komt het volledig tot zijn recht.

7. Script behang

Behang Script 347517 Beeld

Het behang maakt ons aan het lachen. Het patroon is vrolijk maar rustig tegelijk. Leuk om bijvoorbeeld een kinderkamer mee te behangen of om een groot en ruim vertrek mee op te vrolijken.

Lees verder onder de advertentie

8. Behang met quotes

beeld vtwonen Beeld

Krijg jij geen genoeg van het lezen van quotes die zo ‘waar’ lijken te zijn? Dan past het behang echt op jouw muur. Hoe vaak je de quote ook leest en herhaalt, hij verliest nooit zijn waarde. Het dessin komt mooi tot zijn recht in een zonnige kamer met lichte meubelen.

9. Bloom behang

beeld vtwonen Beeld

Met het behang kies je voor stijl, rust en een zacht karakter in huis. Het retro motief geeft een speels accent aan de muur en aan de rest van het interieur. De lichtblauwe kleur komt mooi uit bij accessoires in wit, hout en turquoise tinten.

Lees verder onder de advertentie

10. Mix & match behang

Eijffinger behang Bloom 340095 Beeld

Kun jij niet kiezen voor één bepaald dessin en houd jij van veelzijdigheid aan de muur? Dan past het behang echt bij jou. Door het streep motief lijkt het alsof de wand bestaat uit een geverfde latten structuur. Dit geeft het dessin een natuurlijke uitstraling en creëert toch een beetje rust aan de muur.

Bron: in samenwerking met Eijffinger

Lees verder onder de advertentie