WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x romantiek voor de ramen

Oh wat houden wij toch van het gevoel van de liefde, ja ook in huis! Knusse kussens in pasteltinten, zacht gefilterd licht, lieflijke accenten aan de muur en een vloer om bij weg te dromen. Ook voor de romantische woonstijl biedt Luxaflex een prachtige collectie raambedekking aan. Het wordt nog moeilijk kiezen uit deze top 10, want alles lijkt zo mooi.

1. Linnenlook

Roman ShadesDe Roman Shades in deze linnenlook stoffen uitvoering passen mooi in een romantische woonstijl. De prachtige basic tinten kleden de woonkamer op een warme manier aan. De linnenlook is verkrijgbaar in heel fijn geweven tot grove linnenstructuur, waardoor een zachte en natuurlijke, gefilterde lichtval wordt gecreëerd. Leuk detail: elke stofsoort is ook te verwerken tot gordijn, dus combinatiemogelijkheden genoeg met deze shades.

2. Voor grote raamparijen

Luxaflex - Lange PanelsDe 250 mm lange Panels, afgewerkt met een strakke aluminium decoratieve balein, passen perfect voor grote raampartijen. Met de panelen open of dicht creëer je een natuurlijke en romantische sfeer afhankelijk van het licht. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur van jouw keuze!

3. Houten jaloezieën

Luxaflex - Houten jaloezieënHouten jaloezieën geven een natuurlijke schoonheid aan een interieur. In deze grijze tint geven ze de kamer een rustige en rijke sfeer. Mooi in combinatie met poedertinten op de muur of op de vloer. Ze zijn nu ook verkrijgbaar in brede lamellen.

4. Silhouette® Shades

Luxaflex - Silhouette ShadesDe Silhouette® Shades zijn zacht als zijde en praktisch als een jaloezie. De voile laag van Shades filtert het licht op een super zachte manier. Kies je voor een screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde, dan houdt deze zelfs 25% meer warmte tegen wanneer ze zijn geopend.

5. Rolgordijn in subtiel lichtblauw

Rolgordijn in subtiel blauwWat staat er mooier in een interieur dan raambekleding die de kleur en sfeer van het huis bepalen. Neem bijvoorbeeld dit rolgordijn in een subtiel lichtblauwe kleur. De kleur combineert prachtig met een interieur in zachte kleuren met natuurlijke houttinten. Heerlijk om in thuis te komen.

6. Duette® Shade

Duette® Shade in prachtig blauwMet de Duette® Shade in prachtig blauwe tint zet je de toon in je interieur. Het gemak van deze shade is dat ze toepasbaar is op alle denkbare raamvormen. Daarbij kun je er rijkelijk mee combineren; van transparant tot verduisteren, van fijne tot stoere brede plooi in prachtige kleurrijke tinten. Met deze shades speel je eenvoudig met het licht, door van boven en/of onder ruimte open te laten voor het daglicht.

7. Roze wolk

Knallen met roze!Met de Duette® Shade in een kekke roze kleur zit jij gegarandeerd op een roze wolk. De shade is toepasbaar op alle denkbare raamsoorten en erg handig in gebruik. Door de speciale honingraatstructuur blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter (tot wel 46 %) binnen.

8. Rust en romantiek

Facette® Shades in een witte tint geven rust en frisheidDe Facette® Shades in een witte tint geven rust, frisheid en zorgen voor een vleugje romantiek in het vertrek. De shades zorgen voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Je schuift de doorschijnende en transparante delen langs elkaar om deze gedeeltelijk of volledig te sluiten.

9. Geplooide Plissé Shades

Plissé Shades van LuxaflexDe geplooide Plissé Shades, perfect voor ramen van elke grootte, geven de ruimte een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De licht grijze kleur versterkt een lichte ruimte en geeft zelfs witte meubelen een extra dimensie.

10. Twist® Rolgordijn

Luxaflex Twist® RolgordijnDe brede witte banen van de Twist® Rolgordijn zorgen voor rust in huis en geven de kamer een tijdloos karakter. Het Twist® Rolgordijn geeft je de vrijheid om te spelen met het licht. Voor lichtinval laat je de banen open staan, voor een romantisch avondje waarbij je maximale lichtwering nodig hebt, breng je ze bij elkaar en sluit je de ramen af voor de benodigde privacy.

Bron: Luxaflex

nog meer: 3x Anders