10x een nieuw interieur zonder verbouwing

Eijffinger Wallpower Rhythm (330039) Beeld

Zin in een make-over? Maar wil je liever niet verbouwen? Begin bij de basis: een nieuwe vloer, raambekleding of behang maakt een wereld van verschil. Bijzonder hoe één ruimte er totaal anders uit kan zien. Wil jij ook aan de slag? Laat je inspireren!

Lees verder onder de advertentie

Sloophout op de muur

Niet van echt te onderscheiden, dit Wallpower Rhythm behang. Behang ja, zo realistisch dat je muren echt van hout lijken. Dit geeft je hele kamer meteen een andere uitstraling. De structuur is gevarieerd, maar door de lichte tinten niet te aanwezig.

Of robuust beton?

Industrieel en gedurfd, dit Wallpower Rhythm (330039) behang van Eijffinger. Goed voor een stoere uitstraling, maar zonder de kille touch. Beton combineert prachtig met strakke vintage meubelen. Of ga voor contrast met zachte materialen, zoals wol en stof.

Novilon vtwonen beton I (7314) Beeld

Beton op de vloer

Erg populair: beton op de vloer. Wij begrijpen wel waarom. Het is te combineren met veel woonstijlen en daardoor een stijlvolle, neutrale basis. Maar wij geven de voorkeur aan vinyl met een betonlook. Beter voor de akoestiek en eenvoudig schoon te houden. Zoals deze stoere Novilon vtwonen beton I (7314) vloer.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Praktische betonvloer in de keuken

Dat praktische aspect is nog belangrijker in de keuken. De Novilon prima vloer (89075) is verkrijgbaar in kamerbreed formaat. Ook door de lichte kleurschakering in de grijstinten, is deze vloer optisch niet van echt beton te onderscheiden. Prima basis dus, voor een fijne leefkeuken.

beeld vtwonen Beeld

Meer warmte in huis

Behang een wand met abstract bloemen behang, zoals Bloom van Eijffinger. De natuurlijke tinten passen bij een rustig en warm interieur. Accessoires in perzik en zand benadrukken de warme kleuren uit het behang. Gebruik daarnaast materialen met een warme uitstraling zoals koper, hout en wol.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Warm aan je voeten

Die warme touch is soms wel heel makkelijk toe te voegen. Met een zacht tapijt bijvoorbeeld. Tapijt Smaragd is er in veel kleuren met een glanzende look. Voor een goud of zilver accent. Dat versterkt mooi het warme licht van je kaarsjes en andere sfeerverlichting.

beeld vtwonen Beeld

Natuurlijk en warm

Ook als je van natuurtinten houdt kan een tapijt meer warmte toevoegen. Het groene Parade Studio tapijt geeft een instant gevoel van luxe en comfort.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Handig hout

Droom jij van een mooie houten vloer? Denk eens aan Novilon vtwonen pvc stroken. Ziet er uit als hout en ook te leggen in patronen, zoals een visgraat. Deze donkere vloer zorgt voor een stoere, robuuste basis. Fijn als de rest lekker licht is.

beeld vtwonen Beeld

Stoere raambekleding

Ook je raambekleding kan een stoere touch geven aan je interieur. Het Twist® Rolgordijn in zwart geeft je de vrijheid om te spelen met licht. Het grafische effect combineert stijlvol met een interieur vol contrasten. Zwart, wit en designklassiekers komen tot hun recht.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Liever wat licht

Met Duette® Shades heb je de keus: transparante of verduisterende stof voor je ramen. Handig voor de slaapkamer of als je woonkamer aan de straatkant is. In de zomer licht en luchtig, in de winter warm en knus. Zo hou je in de zomer warmte buiten en in de winter lekker binnen.

Bron: in samenwerking met Desso Home, Eijffinger, Luxaflex en Novilon/Marmoleum

Lees verder onder de advertentie