WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x inspiratie voor een basic vloer

Met de juiste vloer in huis creëer je rust, maar ook een ruimte waar geleefd mag worden. Het is bijzonder om te zien hoe een vloer met een stoere, natuurlijke of romantische ondertoon een ruimte er 3x anders uit kan laten zien. De vloeren van Marmoleum en Novilon zijn duurzaam gemaakt uit puur natuurlijke materialen. De Basic collectie bestaat uit subtiele tinten waar je licht mee creëert en de natuur in huis haalt. Speciaal voor jou hebben Marmoleum en Novilon een top 10 samengesteld van hun basic vloeren.

1. Warm zandsteen

pvc stroken - warm zandsteenDe Novilon pvc stroken in de tint ‘warm zandsteen’ (S67356) geven de vloer en het interieur een zachte en warme uitstraling. De neutrale kleur van zand in huis zorgt ervoor dat je eindeloos kunt combineren met lichte of donkere meubelen voor een landelijke of warmere sfeer met toch een basic uitstraling. Door de horizontale stroken lijkt de vloer de kamer te verlengen, wat bijvoorbeeld goed past in de keuken of woonkamer.

2. Natuurlijk zand

pvc stroken - natuurlijk zandHet zandkleurige vloeroppervlak van de Novilon pvc stroken (S67487) in de tint ‘natuurlijk zand’ combi-neert mooi met lichte materialen en zo lijkt het alsof je de natuur in huis haalt. De stroken zijn verkrijgbaar in tegelformaat van 50x50cm wat een speels effect geeft in een kleinere ruimte zoals de keuken.

3. vtwonen pvc stroken pure grey

pvc stroken - vtwonen pure greyStoer, robuust maar toch natuurlijk zijn de juiste termen om de Novilon vtwonen pvc stroken in pure grey (W66304) te omschrijven. De donkere tint past bijzonder mooi in een eigentijds interieur waar natuurlijke kleuren de boventoon voeren. De stroken zijn verkrijgbaar in 150x28cm waardoor er een mooi motief op het vloeroppervlak ontstaat zodra de stroken zijn gelegd.

4. vtwonen pvc stroken elegant new

pvc stroken - vtwonen elegant newMet deze Novilon vtwonen pvc stroken in de tint ‘elegant new’ (W7376) in huis wil je nooit meer iets anders. Het dessin geeft je interieur een neutrale lichte uitstraling dat past bij ieder huishouden, iedere stemming en iedere smaak. De stroken zijn kamerbreed in 2 of 4 meter verkrijgbaar.

5. Hout vloer

Novilon - Uniek houtVoor een warm en huiselijk gevoel staat de Novilon viva hout vloer (5852) prachtig in de woonkamer of keuken. De midden grijze kleur geeft je een behaaglijk gevoel en combineert mooi met lichter getinte attributen.

6. Sierlijk hout

Novilon viva hout - sierlijk houtDe Novilon viva hout vloer, in de tint sierlijk hout (6152), maakt de ruimte licht en geeft ieder interieur de perfecte basis voor een landelijke en rustige uitstraling. Door de subtiele kleurverschillen en de fijne stroken lijkt de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden.

7. Elegant eiken

Elegant eikenNovilon viva hout, in elegant eiken (6306), geeft de (woon)kamer een eigenzinnig karakter. Door de subtiele kleurschakering ontstaat er diepte in het vloeroppervlak en wordt de ruimte overspoelt met een sierlijke warme gloed.

8. Prima vloer

Novilon Prima eik 11De Novilon prima vloer (89148) zorgt voor functionaliteit in huis door de Diamond seal laklaag met anti-grip op de vloer. De kleur (Eik 11) geeft ieder interieur de perfecte basis voor een landelijke en rustige uitstraling. De fijne stroken zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en geven optische ruimte door de lengte van de banen die in 2, 3 of 4 meter verkrijgbaar zijn.

9. Piet Boon

Marmoleum Piet BoonMarmoleum® en Piet Boon® delen dezelfde designfilosofie en stellen dezelfde hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom was de keus aan Piet Boon om een Marmoleumcollectie samen te stellen, waar de Piet Boon 02 & PietBoon 01 Marmoleum vloeren onderdeel van uit maken. De kleuren zijn charmant, stijlvol en tijdloos. Piet Boon: ‘Een mooi interieur begint bij een goede basis’. Beter kunnen wij het niet verwoorden.

10. Marmoleum vloer

Marmoleum thuisselectieDeze lichtgrijze Marmoleum vloer (Thuisselectie 3706) biedt de perfecte basis voor elk vloeropper-vlak. Door de beton-look geeft het de ruimte rust en biedt het de vrijheid om naar hartelust te combineren met kleur en vorm in het interieur. Door de neutrale uitstraling past de vloer mooi in de keuken, de gang of in een werkruimte.

nog meer: 3x Anders