WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo combineer je trendkleur Nordic Green dit najaar in huis

Rustgevend, fris en een top combi met warme én koele tinten: Nordic Green. Ook zin om deze natuurlijke trendkleur in huis te halen? Zo combineer je deze Scandinavische groengrijze tint op z’n mooist.

In samenwerking met Karwei

houten tafel

Rustgevend & natuurlijk

Wat meer ontspanning in een hectisch leven is altijd een goed idee. Dat kan natuurlijk met yoga, wandelen en een minder drukke agenda, maar ook door in huis voor rustgevende en natuurlijke tinten te kiezen. Nordic Green is daar een lichtend voorbeeld van. De Karwei Trendkleur 2023 is een frisse kleur groengrijs die doet denken aan bos en zee. Het straalt rust uit en geeft kleur in huis zonder opdringerig te zijn.

beige bank

Van alle markten thuis

Door die rustgevende eigenschappen is Nordic Green een succesnummer bij zowel warme als koele tinten. Mix de trendkleur met witte meubels voor een moderne, strakke look of ga juist voor naturellen en andere groentinten om een warme sfeer neer te zetten. Resultaat in beide gevallen: een sereen evenwicht in huis. Niet gek dus dat Nordic Green al jaren een hit is in Scandinavische landen, het mekka van eenvoud en rust.

Lees ook: 3 kunstzinnige (én makkelijke!) DIY-ideeën voor de woonkamer.

groengrijze muur
schilderijen muur

Door de teststraat

Nordic Green eerst even testen? Goed idee! Met de vernieuwde verftesters van Karwei weet je in een handomdraai of de kleur ook bij jou thuis goed tot z’n recht komt. Tip: ontdek ook de vijf andere prachtkleuren uit het Karwei Trendpalet 2023. Zo zijn Nordic Green en Oatmilk Beige een droomduo en gaan Normandy Green en Nordic Green ook bijzonder goed samen.

Ook in lak en buitenbeits

Wist je dat Nordic Green niet alleen als muurverf, maar ook als lak en buitenbeits verkrijgbaar is? Het perfecte excuus dus om deze frisse natuurtint op meerdere plekken in en rond het huis terug te laten komen en dat relaxte buitengevoel tot het voorjaar vast te houden. Kom naar de bouwmarkt of shop trendkleur Nordic Green en de rest van het trendkleurenpalet 2023 op karwei.nl.

nog meer: Wooninspiratie