WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuwe gordijnen? Dit zijn onze favorieten uit de nieuwe collectie

In al hun bescheidenheid zijn gordijnen heel sfeerbepalend. Of ze nu open zijn of gesloten. Een goede combinatie met de vloer en de muren maakt de basis van het interieur af. En laat vtwonen daar nu net de perfecte match voor hebben! Dit zijn onze favorieten uit de nieuwe gordijncollectie.

vtwonen 07-2021 | licht huis met half transparante witte gordijnen met een grijze bank een een muur met textuur I nieuwe gordijnen
Gordijn Frost, wit, half transparant, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 42,99. M.m.v. karwei.nl (muurverf Warm Grey van vtwonen), vtwonen.nl (vloertegels Blancs Naturel van vtwonen, salontafel Insert van Ferm Living, vaas Vulca van Ferm Living, bijzettafel Cedric van Fest Amsterdam, boekensteun van Hay, zandkleurige geribbelde vaas Bloomingville, witte pot met deksel van Broste Copenhagen), nordicnew.nl (bank van Gubi), designtales.nl (fauteuil en poef van Fredericia), luxurybynature.nl (kussens, vaas met rond gat), studio-yen.com (sculptuur van vierkanten), weldaad.com (marmeren schalen en papier-maché schaal), couleurlocale.eu (plaid), hm.com (schaal op plank), neeflouis.nl (vintage flesvazen).

Zomerse sferen

In een lichte basis zorgen basic fris-witte gordijnen voor een sfeervol zomergevoel. Alsof het licht door een sluier van voile wordt gefilterd, en niet de kans krijgt om te fel naar binnen te schijnen. Goed voor een zomergevoel dat het hele jaar lang duurt.

vtwonen 07-2021 | combinatie van rolgordijnen en overgordijnen met vtwonen vloertegels en een houten eettafel I nieuwe gordijnen
Gordijn Droplet, donkergrijs, lichtdoorlatend met ring, 270×140 cm (hxb) € 52,99. Rolgordijn Typhoon, lichtdoorlatend, 190×60/90/120/150/180/210 cm (hxb) vanaf € 45,29. M.m.v. karwei.nl (verf trap en achterwand Flax van vtwonen), vtwonen.nl (vloertegels Composite Multicolor van vtwonen), thomstudio.nl (walnotenhouten tafel), sitonvintage.com (stoel), neeflouis.nl (lamp), lauthentique.nl (muurverf lime paint oker 153), bloomingville.com (hoge vaas). Overig privébezit.
vtwonen 07-2021 | webbingbank met taupe denim gordijnen I nieuwe gordijnen
Gordijn Denim Taupe, lichtdoorlatend, met ring, 270×140 cm (hxb) € 52,99. M.m.v. jotex.nl (bank), lauthentique.nl (kalkverf in kleur Kassei 55), vtwonen.nl (vloertegels Mold Concrete van vtwonen).

Perfect koppel

Als rolgordijnen met overgordijnen gecombineerd worden, ontstaat een beschut en cosy gevoel. Doordat ze allebei nog wat licht doorlaten, wordt het niet te zwaar. En dat de kleuren van de gordijnen terugkomen in de multicolor-tegels is wat je noemt een mix to perfection. Geluk dat wij ze allebei in de gordijncollectie hebben!

Echte showsteler

Dit is stoer denim, maar dan in een zachte taupe-kleur. Het is een geraffineerde twist die niet snel verveelt. Het taupe van de gordijnen geeft, samen met het blauw van de muren, de grijze vloer een opkikker. Met z’n allen stelen ze de show.

LEES OOK
Handgemaakt! Bekijk de nieuwe collectie vtwonen woonaccessoires

vtwonen 07-2021 | grijs gordijnen met vtwonen vloer natuurlijke styling I nieuwe gordijnen
Gordijn Groove, wit-grijs, verduisterend, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 63,99. M.m.v. jotex.nl (kruk), vtwonen.nl (tegels Blancs Naturel van vtwonen), karwei.nl ( muurverf Flax van vtwonen).
vtwonen 07-2021 | platform met lichtroze kleur en wit decoratie huisje I nieuwe gordijnen
Gordijn Cloudy, grijs, half transparant, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 42,99.
vtwonen 07-2021 | witte gordijnen met een vaas op de bijzettafel en vtwonen vloer I nieuwe gordijnen
Gordijn Frost, wit, half transparant, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 42,99.
vtwonen 07-2021 | licht huis met grijze gordijnen, een witte ronde tafel, en landhuiseffect I nieuwe gordijnen
Gordijn Groove, wit-grijs verduisterend, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 63,99. Rolgordijn Dawn, off-white, lichtdoorlatend, 190×60/90/120/150/180/210 cm (hxb) vanaf € 45,29. M.m.v. vtwonen.nl (vloertegels Composite Multicolor van vtwonen), karwei.nl (muurverf Flax van vtwonen), designtales.nl (stoel van Fredericia), festamsterdam.com (eettafel Plateau), studio-yen.com (kan), arte- international.com (behang Shibam uit de collectie Cameo), hm.com (schaal). Overig privébezit.

Landhuis-effect

De verduisterende gordijnen in onze collectie zijn ideaal voor in de slaapkamer of voor grote ramen waar de zon wat al te fanatiek naar binnen schijnt. Samen met rolgordijnen die wél inkijk voorkomen, maar toch genoeg licht doorlaten, én dat subtiele knikje in de zoom, zorgen ze voor een weelderig landhuis-effect.

FAN VAN DEZE VLOEREN?
Bekijk de vtwonen vloercollectie hier

vtwonen 07-2021 | moderne witte bank met een half transparant gordijn uit de vtwonen collectie I nieuwe gordijnen
Gordijn Cloudy, grijs, half transparant, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 42,99. M.m.v. vtwonen.nl (vloertegels Multicolor Black Antracite van  vtwonen, bank van Ferm Living), artinreturn.nl (schilderij), lauthentique.nl (kalkverf kleur Pruimen 42), couleurlocale.eu (plaid), hm.com (schaal).
vtwonen 07-2021 | webbing stoel en grijze gordijnen I nieuwe gordijnen
Gordijn Denim Taupe, licht doorlatend, met ring, 270×140 cm (hxb) € 52,99.

Speels weefsel

Door de structuur lijkt dit gordijn uit de vtwonen-collectie luchtig, maar toch laat het maar weinig licht door. Het wit-grijze weefsel maakt het speels, zodat het – hoe groot het oppervlak aan gordijnen ook is – nooit te dominant wordt.

Meekleurend

Ton-sur-ton, maar dan anders. Het grijze, half transparante gordijn kleurt ’s avonds subtiel mee met de grijze muren, maar zodra het dag wordt, licht hij op als een doorkijkje in de kamer. Wel uitzicht, geen inkijk.

De gordijnen direct shoppen?

  • Bekijk hier alle gordijnen uit de vtwonen-collectie.
  • De gordijnen zijn te koop bij Karwei. Weten waar? Kijk voor de dichtstbijzijnde verkoopadressen op vtwonen.nl/verkoopadressen

nog meer: Wooninspiratie