WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontdek de nieuwe vtwonen collectie lampen 2021

Sfeermakers: je kunt er niet genoeg van hebben. Daarom is de vtwonen collectie lampen by Light & living is flink uitgebreid: van verstelbare lampen voor de werkplek tot sfeerlicht om bij weg te soezen.

woonkamer | Light & Living lampen  | vtwonen 01-2021
Groene vloerlamp Marble met marmeren voet en antiekfinish, 20×158 cm (Øxh) € 159,95. Grof geweven katoenen kap, 35×40 cm (Øxh) € 65,95. M.m.v. hm.com (zwarte kandelaar), zarahome.com (kussen en plaid). Overig privébezit.
woonkamer | Light & Living lampen  | vtwonen 01-2021
Matzwarte metalen bureaulamp Orion, 69×36 cm (hxb), kap Ø 22 cm € 104,95. M.m.v. zarahome.com (plaid en kussen). Overig privébezit.

Flexplek

Onderuit in een luie stoel met de krant of een tijdschrift? Deze verstelbare bureaulamp houdt je graag gezelschap. Liever languit op de bank? Geen probleem: dankzij de klem verhuist dit model uit de vtwonen collectie lampen zo mee.

Uitgelicht

Hoe meer licht in de hoeken, hoe groter de ruimte lijkt. Heel stylish gebeurt dat met deze Marble vloerlamp die de verzameling op de planken subtiel in de spotlights zet. De stoffen kap in groene kleur en de marmeren voet zorgen voor een chic gevoel.

Drie in één

Op sommige plekken is goed licht essentieel. In de keuken bijvoorbeeld, waar je goed wilt zien wat je doet. Deze nieuwkomer in de vtwonen collectie lampen – met drie kappen in verschillende vormen – is hiervoor ideaal. Hang de lampen op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Sfeervolle dimmer

Altijd fijn, een vloerlamp met een dimmer. Zo heb je steevast de hoeveelheid licht die op dat moment nodig is. Van sfeerlicht zodra het gaat schemeren tot een heldere lichtbundel om je outfit te checken of een boek te lezen.

gouden vloerlamp | Light & Living collectie | vtwonen 01-2021
Vloerlamp Jupiter, brons met antiekfinish, met dimmer en halogeen lichtbron, 144×47,5 cm (hxb), kap Ø 28 cm, voetplaat Ø 28 cm € 212,50. M.m.v. stories.com (vest). Overig privébezit.
keuken | Light & Living hanglamp  | vtwonen 01-2021
Matzwarte metalen hanglamp Sphere, 25×27 cm (Øxh) € 89,95. M.m.v. sissy-boy.com (theedoek), zarahome.com (gouden maatlepels, borden en schalen), damiencadio.com (schilderij). Overig privébezit.

vtwonen collectie lampen

Marble: De vtwonen by Light & Living-collectie verlichting heeft gezinsuitbreiding. Gloednieuw is MARBLE, die verkrijgbaar is als vloer- en tafellamp. Deze serie is klassiek met een elegante twist en past bij elke stijl, want zowel de marmeren voet als de kap is te koop in groen en parelwit.

Sphere: Ook nieuw is het groepje van drie lampen aan één plaat. Ideaal voor plekken die extra licht kunnen gebruiken. De lampen uit deze serie doen het solo ook uitstekend en hun matte look – wit of zwart – past overal bij.

Jupiter: Deze serie bestaat nu uit een wandlamp, vloerlamp, tafellamp en klemlamp. En tot slot is er nog een oude bekende:

Orion: Al jarenlang geliefd door zijn prachtige knik-vorm. Verkrijgbaar als wanddlamp, vloerlamp, dubbele vloerlamp, bureaulamp én klemlamp.

Bekijk hier alle items uit de nieuwe vtwonen collectie lampen.

Shop de stijl…

vtwonen lampen zijn te koop via de vtwonen shop en bij speciaalzaken. Kijk hier voor alle verkoopadressen.

nog meer: Wooninspiratie