WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pretty pastel met de nieuwe vtwonen pot & plant collectie bij Albert Heijn

Een matchende pot vinden bij een plant kan een uitdaging zijn. Maak het jezelf gemakkelijk en scoor een groene plant bij Albert Heijn uit de nieuwe pot&plant collectie van vtwonen. Nóg leuker: de planten komen in een door vtwonen ontworpen pastelkleurige pot.

roze en blauwe potten kamerplanten
vtwonen pot & plant collectie met Albert Heijn

Snoepkleuren

Pastelroze, pastelblauw en een vleugje crème. Deze potten brengen de fifties terug in je interieur. De verschillende structuren en vormen geven de pot een handmade look. Mix en match verschillende kleuren en planten voor een speels effect.

Onderhoudsvriendelijke planten

Wie regelmatig vergeet onze groene vrienden water te geven hebben geluk. Deze groene planten zijn ideaal als kamerplanten. Ze kunnen vrijwel allemaal een lange tijd droog staan. Alleen de Philodendron houdt van een lichtvochtige grond. De planten vertoeven prima in de schaduw en hebben verder nauwelijks aandacht nodig. De verkrijgbare planten:

  • Crassula
  • Augurkenplantje
  • Asplenium
  • Philodendron


MEER INFO OVER PLANTEN?
Ontdek alles over 1500 planten in onze plantenindex

Alleen bij Albert Heijn

De cactussen zijn niet online te koop. Deze pot&plant collectie is vanaf 6 oktober verkrijgbaar vanaf € 6,99. Benieuwd of je lokale Albert Heijn de vtwonen pot & plant collectie verkoopt? Bekijk de lijst met verkoopadressen hier:

nog meer: Wooninspiratie