WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Retro vibes met de nieuwe vtwonen pot&plant collectie bij Albert Heijn

Het vinden van de perfecte pot bij een plant is een kunst op zich. Maak het jezelf makkelijk en ren volgende week naar de Albert Heijn om een cactus uit de nieuwe pot&plant collectie van vtwonen te scoren.

vtwonen albert heijn pot en plant cactussen keramiek retro

Gouden duo

De Seventies komen tot leven met deze pot en plant combinaties. Deze woestijnachtige cactussen vormen stuk voor stuk gouden duo’s met de door vtwonen ontworpen retro keramieken potten. Zet deze setjes op de vensterbank en je waant je in het Wilden Westen.

Makkelijke vrienden

Wie nog van plan is een paar dagen van huis te zijn deze zomer hoeft zich geen zorgen te maken over deze planten. Deze cactussen en vetplanten zijn namelijk de moeilijkste niet. Met een beetje water en zonlicht hebben ze nauwelijks aandacht nodig. Kun jij onbezorgd op pad! Welke planten verkrijgbaar zijn?

  • Hawortia
  • Opuntia
  • Kalanchoe
  • Aloe vera
  • Cephalocereus

MEER INFO OVER PLANTEN?
Ontdek alles over 1500 planten in onze plantenindex

Alleen bij Albert Heijn

De cactussen zijn niet online te koop. Deze pot&plant collectie is vanaf 30 juli verkrijgbaar vanaf € 6,99. Benieuwd of je lokale Albert Heijn de vtwonen pot & plant collectie verkoopt? Download en bekijk de lijst met verkoopadressen hier:

nog meer: Wooninspiratie