WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw: vtwonen collectie houten vloeren

Met al z’n vierkante meters heeft de vloer nogal wat impact op de sfeer in huis. Moet je net de nieuwe vtwonen houten vloeren hebben. Die blinken uit in de juiste toon zetten. Twee vloeren, in drie kleuren, voor alle woonstijlen.

Succesnummer

Weet een houten vloer van nature al subtiel de aandacht te trekken, om visgraatparket kun je echt niet heen. Die uitvoering bleek dan ook een doorslaand ‘vtwonen vloeren’-succes. Daarom is ie er nu in drie kleuren, inclusief – terug van weggeweest, na jaren van lichte vloeren – een donkere uitvoering. Misschien even wennen, maar lef tonen loont: hij geeft een basic woonstijl een robuuste basis en een klassiek interieur een eigentijdse landhuissfeer. Laat zo’n donkere visgraat doorlopen in andere ruimtes, dat zorgt voor eenheid en oogt rustiger.

Zonnetje in huis

Een XL plank geeft niet alleen meer rust in huis, omdat er minder lijnen over de vloer lopen, je ziet er ook net wat meer noesten en nerven in. Ofwel: hij geeft een extra natuurlijk sfeer. Zeker als je kiest voor zonnig naturel. Dat doet het fantastisch in een landelijke sfeer – hout op hout kan prima, zolang je maar zorgt voor verschil in kleurtoon – en geeft net zo makkelijk de dosis warmte waar een industrieel interieur om vraagt.

Maatje meer

Door de lengte van de parket XL plank, een royale 2 meter 20, lijkt de woonkamer langer. Door de breedte – maar liefst 30 cm! – krijg je er optisch wat extra ruimte bij. Een extra fijne aanwinst voor wie kleiner woont dus, én handig in een smalle pijpenla – als dwarsligger.

Lichtspel

Wel die mooie houtstructuur, maar dan met een witte waas. Zo’n lichte, matte basis straalt een en al rust uit. Hij geeft lucht aan wat kleinere of donkere ruimtes en voegt zich moeiteloos naar verschillende stijlen. Van eco chic, met naturellen als bamboe, rotan en linnen, tot Scandinavisch met wat meer zwart en hout. En laat dit nu ook de meest rustgevende basis zijn voor fellere kleuren, zoals dat van kleurrijk speelgoed in een kinderkamer. Hij frist de boel lekker op.

De nieuwe vtwonen collectie houten vloeren is te verkrijgen bij Karwei. Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Shop in de stijl van…

Styling Danielle Verheul | Fotograaf Peggy Janssen

nog meer: Wooninspiratie