WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Krijg je niet genoeg van: voor- en-na’s van vtwonen make-overs

Ben jij ook dol op make-overs? Dan ben je bij vtwonen natuurlijk helemaal aan het goede adres. In Weer verliefd op je huis bedenken onze stylisten in een handomdraai de mooiste metamorfoses. Een greep uit onze favoriete voor-en-na’s van de vtwonen make-overs, gewoon omdat er niets leukers dan dat is.

vtwonen-funda-makeover-voor-frans-purmerend-woonkamer-haard-openhaard-voor-before
vtwonen-funda-makeover-voor-frans-purmerend-woonkamer-roze-licht-bank-haard-openhaard-stylist-makeover

Frans helpt rust terugvinden

Roel en Anne-Marie wonen samen met hun zoon Stijn met veel plezier in Purmerend, maar bij de inrichting van hun rommelige woning kunnen ze wel wat stylingtips gebruiken. Stylist Frans schiet te hulp en creëert rust en eenheid met prachtige kleuren en fijne materialen. En dat is goed terug te zien in de voor- en na’s van de woonkamer.

Aan de ruimte zelf is niet veel veranderd, maar de impact is wel groot. Heb je de make-over gemist of wil je hem nog een keer bekijken? Kijk hier aflevering 6 van seizoen 13 terug. Bekijk hier het eindresultaat en alle gebruikte items van de make-over door vtwonen.

LEES OOK
Deze voor-en-na-foto’s van vtwonen make-overs wil je zien

vtwonen-funda-makeover-fietje-soest-trap-hal
vtwonen-funda-makeover-fietje-soest-trap-hal

Nieuw welkom

Ilse en Cas vonden hun ultieme droomhuis vlakbij de bossen in Soest. Stylist Fietje gooide de indeling om in aflevering 8 van seizoen 13 en creëerde een fijne, retro plek! Mét een extra warm welkom, want ook de hal werd niet overgeslagen in deze make-over. Stylist Fietje wist de oude details prachtig te verwerken, maar wel eigentijds te maken. En zo zie je maar wat een trap voor verschil kan maken. Een hele fijne binnenkomer. Bekijk de hele make-over van Fietje voor extra inspiratie.

LEES OOK
Tips om een smalle gang groter te laten lijken

vtwonen-funda-makeover-marianne-stylist-eemnes-wvojh-makeover-keuken
vtwonen-funda-makeover-marianne-stylist-eemnes-wvojh-makeover-keuken

Met groots effect

Het lijkt een gloednieuwe keuken, maar als je beter kijkt zijn de grootste veranderingen de vloer én muur. Maar zo worden de woonwensen van Sadaf en Saman in Eemnes fijn samengevoegd: namelijk een combinatie van stoer en luxe. Een kleine ingreep met een zeer grote impact. Stylist Marianne ging de uitdaging aan in aflevering 2 van seizoen 12 en verwerkte de smaken van Sadaf en Saman perfect in deze vtwonen make-over.

nog meer: Wooninspiratie