WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hier scoor je betaalbare posters voor een art wall

Je zult het woord wel vaker horen: een art wall is een populaire manier om kunst in huis te halen. Met posters en lijsten maak je van een simpele muur een statement. Waar wij onze posters vandaan halen? Wij hebben 6 shops met betaalbare posters op een rij gezet.

vtwonen 2020-03 | Scandinavische woonkamer met betaalbare posters aan de wand en een grijze bank
Perklijst L1, 4,5×1,8×120 cm, schouw F, 110×135 cm (hxb) cm, beeld Venus van Milo (het-schippertje.nl). Schilderij White Leafs ruilobject (artinreturn.nl). Tafellamp Fungo van Lucide, 25,5×16,5 (hxØ), marmeren vaas van Zuiver (vtwonen.nl). Bedbank Flottebo, 200x120x46 (lxbxh), plaid Moalie 150×200 cm (ikea.nl). Grijze bijzettafel Marley, 50×38 cm (hxØ) (karwei.nl). Fluwelen kussen van Madam Stoltz (deens.nl). Theepot Kyoto, kom Athena (hkliving.nl). Vloerkleed Plush, Ø 160 cm (eijerkamp.nl). Poster A for Abstract, A3, poster Blue Lady artprint nr 2, eikenhouten lijst A4 (mettehandberg.com). Eikenhouten lijst, A3 (moebe.dk)

Postery.com

Voor kunst hoeft je bankrekening echt niet gelijk in het rood te staan.  Zo hebben ze bij Postery.com al betaalbare posters vanaf € 10,-. Om de zoektocht wat makkelijker te maken staan er op de website ook genoeg fotowanden voor inspiratie.

Desenio

Keuzestress? Misschien dan maar niet naar Desenio. Want de website heeft pagina’s vol met posters en lijsten. Met bohemian, Scandinavische en kleurrijke posters zit er voor iedereen wel wat tussen.  You name it, Desenio has it. 

Hôtel Magique

Betaalbare kunst & van eigen bodem. Hôtel Magique is het merk van de Amsterdamse Milou Neelen. Niet alleen de naam is trendy, de posters zelf zijn helemaal 2021. En doordat ze speciaal door haar gemaakt zijn krijg je geen 13-in-een-dozijn posters.

LEES OOK
5x binnenkijken in huizen met een inspirerende art wall

PSTR Studio

Waar Desenio en Postery Zweeds zijn, komt PSTR Studio uit Nederland. Geïnspireerd door verschillende stijlen, zoals Art nouveau, vintage en abstracte kunst. Onze favoriet? De Japandi collectie: een combinatie van Scandinavisch en Japans design. PSTR Studio is ook verkrijgbaar in onze shop.

Fiep Westendorp

Een reis terug in de tijd. Want wie aan kinderprenten denkt, denkt aan Fiep Westendorp. Dé kunstenaar van de Annie MG Schmidt boeken heeft een webshop met een verzameling van posters. Voor de kinderkamer, maar stiekem ook voor onszelf nog steeds leuk. 

Moco Museum 

“Waar heb je die poster vandaan?” Het museum. En nee, dat is niet gelogen. Want bij het Moco Museum in Amsterdam hebben ze betaalbare én bijzondere opties. Zoals Andy Warhol, kunst-quotes, en statement posters. 

BEKIJK DE VIDEO
Een art wall 2x anders

nog meer: Wooninspiratie