Funda-parel: Art Rooijakkers verkoopt loft-achtig appartement aan de gracht

beeld vtwonen Beeld

De woning van Art Rooijakkers staat te koop. Dit monumentale grachtenpand – waar je vanuit voorzijde én achterzijde uitzicht op het water hebt – is een plaatje als je het ons vraagt. Echte eyecatchers zijn de houten balken die als een rode draad door het huis lopen. Verder ook nog: een houtkachel, walk-in closet en een zonnig dakterras. Kijk je mee?

Lees verder onder de advertentie

Uitzicht in het kwadraat

Art Rooijakkers, presentator en onder andere bekend van Wie is de Mol?, kocht vorig jaar zijn ex-vriendin uit toen zij na 20 jaar besloten een punt achter hun relatie te zetten. Het bijna loft-achtige appartement uit begin 17e eeuw – en dus doordrenkt van historie – heeft een prachtig uitzicht op de grachten. Ja, je leest het goed, vanuit het appartement kijk je zowel vanuit de voorzijde als de achterzijde uit op de gracht. Een huis waar veel mensen alleen van kunnen dromen..

LEES OOK
Funda-parel: Herman den Blijker verkoopt luxe twee-onder-een kapwoning

Vraagprijs

Als je binnenkomt voel je je al koning te rijk: via een marmeren hal en een antiek houten kom je in het appartement dat op de tweede verdieping gelegen is. Aan dit appartement met 160 vierkante meter aan woongeluk – in hartje centrum – hangt een prijskaartje van € 1.295.000. Geen gekke prijs, als je kijkt naar de locatie en de ruimte die je ervoor krijgt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de dúbbele walk-in closet, de authentieke elementen en de charmante vide.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Zien! De blauwe droomkeuken van influencer Elise Boers

Alle kenmerken op een rij

  • Monumentaal pand van 160 m² in hartje Amsterdam
  • Zowel aan de voor- als achterzijde uitzicht op de Oudezijds Achterburgwal
  • Voorzien van houtkachel, walk-in closet en zonnig dakterras
  • De badkamer, met vrijstaand ligbad en inloopdouche, is in 2017 geheel gerenoveerd
  • Airco in de woonkamer én master bedroom
  • Met prachtig monumentale balken

Bron: Funda

Lees verder onder de advertentie