Zien! De blauwe droomkeuken van influencer Elise Boers

beeld vtwonen Beeld Heukers Media
Beeld Heukers Media

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Dat is het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op dit appartement aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Dit paleisje is een hit op de huizensite en blijkt van influencer Elise Boers te zijn. Heb jij ‘m al gezien?

Lees verder onder de advertentie

Hit op Funda

Influencer Elise Boers woonde tot voor kort samen in dit prachtige Amsterdamse appartement met haar verloofde Wout en kids Wolf en Luca. Als je de wekelijkse vlogs van de YouTuber volgt, heb je de woning vast al eens voorbij zien komen. Waarom en waarheen Elise en haar gezin verhuizen is bij onze redactie niet bekend. Wel is de influencer regelmatig op Ibiza te vinden, waar ze ook nu een maand verblijft. Wie weet zijn ze vast aan het ‘proefwonen’ op het Spaanse eiland?

Goed, even terug naar Amsterdam; want dit wil je zien. Het appartement van Elise ligt midden in de Pijp en kijkt uit over de gracht. De woonoppervlakte van 192 vierkante meter is verdeeld over twee verdiepingen. Hier vind je vier slaapkamers, drie badkamers en een prachtige woonkeuken. Daarnaast heeft de woning een zonnige, ruime tuin van maar liefst 143 vierkante meter. Best uniek zo middenin de hoofdstad! Niet zo gek dat de woning binnen no time bijna 300.000 keer is bekeken op Funda.

De prijs

Het huis staat te koop voor € 1.725.000 kosten koper. Dat komt neer op een vierkante meterprijs van bijna € 9000, da’s niet niks! Het huis staat momenteel onder bod, dus het duurt waarschijnlijk niet lang totdat dit appartement een nieuwe eigenaar heeft. Ging het je budget sowieso te boven? Foto’s kijken kost gelukkig niets én geeft volop inspiratie voor je eigen huis.

Lees verder onder de advertentie

Blauwe woonkeuken

Misschien wel het mooiste van dit huis is de ruime, blauwe woonkeuken. De muren, keukenkasten, kozijnen en inbouwkasten zijn verschillende tinten blauw. Elise heeft duidelijk kaas gegeten van de eeuwenoude ton-sur-ton techniek. Gecombineerd met het marmeren aanrechtblad en houten visgraat vloer geeft dit een tijdloze, maar toch frisse look.

LEES OOK:
Een aanrechtblad van natuursteen: van opties tot onderhoud

Kleur en patronen in huis

Voor kleur hoef je niet bang te zijn, zo bewijst dit appartement maar weer. Door per ruimte één prominente kleur te kiezen, die je overal in verschillende tinten laat terugkomen, vormt het een kleurrijk, maar toch rustig geheel. Zo is in de hoofdslaapkamer gekozen voor roze tinten, die terugkomen op de wanden, het plafond, het beddengoed, de gordijnen en tja waar niet eigenlijk?

Lees verder onder de advertentie

Ditzelfde idee kan je toepassen op prints. In de woonkamer van de Amsterdamse woning zien we best wat prints terugkomen, maar allemaal hebben ze eenzelfde soort zebra of bruin-safari thema. In combinatie met de neutrale wanden en banken wordt het niet too much. Heb je zelf een wat minder grote woonkamer? Kies dan voor maximaal één soort print om het geheel rustig te houden. Lees hier meer do’s en don’ts voor het mixen van prints.

Bekijk hier meer foto’s van de woning op Funda

Bron: Foto Elise: Brunopress | Foto's woning via Funda

Lees verder onder de advertentie