Funda-parel: Herman den Blijker verkoopt luxe twee-onder-een kapwoning

beeld vtwonen Beeld

Deze luxe woning doet niet onder aan een vijfsterrenhotel en is een paradijs voor de levensgenieter. Niemand minder dan Herman den Blijker heeft zijn glamoureuze woning in Rotterdam te koop gezet. Met – niet geheel verrassend – een professionele keuken waar je u tegen zegt en een presidentiële suite, inclusief minibar en meer. Kijk je mee?

Lees verder onder de advertentie

Altijd vakantie

Hier wonen voelt als een vakantie die nooit ophoudt. Het exclusieve interieur met luxe materialen als natuursteen en palissander hout geeft de woning een chique uitstraling en is dan ook fantastisch onderhouden. Voor de (hobby)kok is de keuken een droom: deze is voorzien van alle denkbare professionele keukenapparatuur en wijnklimaatkasten. Ook fijn: de royale achtertuin is gelegen aan een weiland.

LEES OOK
Funda-parel: binnenkijken in de glamoureuze villa van Maxime Meiland

Vraagprijs

Wat Herman den Blijker voor deze twee-onder-een-kapwoning wil hebben? Het ‘stulpje’, dat 357 vierkante meters telt, staat te koop voor € 2.250.000. Een behoorlijk bedrag, maar het schijnt dat de chef-kok de vraagprijs al met zo’n drie ton verlaagd heeft omdat hij er lastig vanaf komt. Dus wie een poging wil wagen: met een beetje mazzel valt er nog wat van deze prijs af te snoepen.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Dit zijn de best gelezen Funda-parels van het afgelopen jaar

Alle kenmerken op een rij

  • De woning heeft een totale woonoppervlakte van 357 m²
  • Met 7 kamers, waarvan 3 slaapkamers
  • Suite mét mini-bar
  • 2 luxe badkamers
  • Een stoomcabine
  • Het is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A
  • Met een achtertuin van 144 m² en uitzicht op een weiland

Bron: Funda

Lees verder onder de advertentie