WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ik miauw van jou: de mooiste kattenmanden op een rij

Het is bijna dierendag en dat betekent dat je je huisdier lekker mag verwennen. Brengt je kat ook het liefst slapend en duttend de dag door? Geef hem of haar dan een slaapplek in stijl! In deze kattenmanden liggen ze niet alleen prinsheerlijk, maar door hun mooie design smelten ze mooi samen met je interieur.

Kattenmanden in je woonstijl

Natuurlijk doe je alles om het leven van je wollige vriend of vriendin zo fijn mogelijk te maken, en dan zeker speciaal op dierendag. Maar toch wil dat niet zeggen dat de krabpaal en kattenmand het interieur hoeven over te nemen. Gelukkig zijn er steeds meer kattenmeubels te vinden die goed bij je interieurstijl passen. Van romantische rieten manden tot zwart draadstalen tafeltjes met een zacht kattenbed en van een chille hangmat tot een vrolijke haai van vilt. Deze kattenmanden zochten wij voor je uit.

DIY voor de kat

DIY kattenmand in de metamorfose van Weer verliefd op je Huis

In deze kast op maat is niet alleen plek voor de televisie, planten en favoriete woonaccessoires, ook de poes van bewoners Lisanne en Jelle kan er heerlijk in dutten. Stylist Eva bedacht deze multifunctionele kast in aflevering 7 van seizoen 12 van vtwonen Weer verliefd op je huis.

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 4 seizoen 13 Marianne in Hoofddorp

Slapen én krabben in stijl! Stylist Marianne bedacht dit kattenparadijs voor de twee prachtige poezen van Emil en Leonie in Weer verliefd op je huis aflevering 4 van seizoen 13. De bewoners waren heel blij met deze alternatieven voor de toch wel aanwezige krabpalen.

Spelen in stijl…

nog meer: Wooninspiratie