Aan tafel! Met dit opvallende bestek wordt het diner een feestje

beeld vtwonen Beeld vtwonen 03-2021 | styling Kim van Rossenberg | fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 03-2021 | styling Kim van Rossenberg | fotografie Sjoerd Eickmans

Details kunnen een ruimte maken of breken. En details vind je vaak in de accessoires die er in een ruimte zijn neergezet. Maar er zijn ook andere manieren om subtiel wat extra luxe of stijl toe te voegen. In de keuken en eetkamer kan dat bijvoorbeeld het bestek zijn. Kijk je mee?

Lees verder onder de advertentie

Meer dan alleen mes en vork

Bij bestek denken we meestal meteen aan het welbekende plaatje: een bord met daarnaast een mes, een vork en een lepel. Maar om écht de show te stelen investeer je ook in andere vormen van bestek, zoals mooie opscheplepels, botermessen en gebaksvorken.

LEES OOK
Back to the 70’s: dit is dé serviestrend van dit moment

Chique of stoer?

Wil je graag een chique look in de eetkamer (en de rest van het algehele interieur)? Dan zouden wij gaan voor goudkleurig of rosé goudkleurig bestek. Bestek in deze kleur is niet moeilijk te vinden en meestal net zo duur als ‘normaal’ bestek, terwijl het eruitziet alsof je flink hebt gespendeerd. Win-win!

Lees verder onder de advertentie

Liever een wat stoerdere, industriële look? Dan kun je gaan voor roestvrijstaal, het meest gebruikelijke materiaal voor bestek. Voor een iets uniekere uitstraling kies je rvs met een geborstelde of matte afwerking.

Wat overal mooi bij past? Houten opscheplepels. Dit materiaal past bij elke woonstijl en haalt uit ieder ander materiaal het beste naar boven. Het maakt goud nóg luxer en heeft een verzachtend effect op rvs. Ben je fan van de landelijke stijl in de keuken? Kijk dan of je lepels, messen en vorken kunt vinden die zowel van hout als van roestvrijstaal zijn. Dit geeft de tafel meteen een gezellige sfeer!

In de besteklade

Bij mooi bestek hoort ook een waardige plek waar je alles kunt opbergen. In de besteklade! Hierdoor blijft niet alleen alles netjes en geordend, het kan ook zorgen voor meer rust in de – meestal toch enigszins rommelige – keukenkastjes. Deze besteklade van bol.com is bijvoorbeeld zwart van kleur, wat kan zorgen voor een rustig ogende lade.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Hierdoor oogt je keuken altijd rommelig + zo los je dat op!

Shop bestek…

Bron: vtwonen 03-2021 | styling Kim van Rossenberg | fotografie Sjoerd Eickmans

Lees verder onder de advertentie