Back to the 70’s: Dit is dé serviestrend van dit moment

beeld vtwonen Beeld

Servies in één en dezelfde kleur? Echt niet. Kleurrijk, organisch servies is terug van weggeweest en daar zijn wij heel blij mee. Mix & match met verschillende kleuren en stel een unieke serviesset samen. Het straalt persoonlijkheid en warmte uit. Staat deze trend al bij jou in de kast?

Lees verder onder de advertentie

Kleurrijk aardewerk

Rood, oranje, groen, blauw, je ziet het steeds vaker: verschillende kleuren servies gemaakt van aardewerk. Het kleurrijke servies van HKliving staat bij velen al in de kast. Ben je meer van de rustige kleuren? Ga dan voor de artisan collectie van Salt & Pepper. Stijlvol servies in aardse tinten gemaakt van stevig aardewerk. Niet alleen aardewerk, maar ook bamboe, hout en keramiek weten hun weg naar de eettafel te vinden.

LEES OOK
Black beauty’s: Stylen met zwart servies

Een vleugje 70’s

Borden, bekers, kommen en kannen, het servies van HKliving is dé trend van dit moment. Aardewerk servies in verschillende stoere, aardse kleuren die zorgen voor een speels effect. En de charme van dit trendservies? De afwerking is met de hand gedaan waardoor ieder serviesstuk er nét iets anders uitziet. Het design is kleurrijk met een roestig randje. De 70’s serie van HKliving brengt je echt even terug naar de jaren zeventig met felle kleuren, pasteltinten en een kleurverloop. Of het nu een mok voor een latte macchiato, een ontbijtbord of een theepot is, je kunt de hele set in dezelfde stijl aanschaffen. Is dat too much? De koffiemokken op zichzelf zijn ook om van te smullen. Handig, want je koopt ze als set óf los per stuk.

Ambacht

Het servies hoeft tegenwoordig niet perfect te zijn. Als het handwerk nog te zien is, wordt ieder stuk uniek. Een bord hoeft dus niet perfect rond te zijn. Servies met een organische vorm waarvan je kunt zien dat het met de hand afgewerkt is, brengt persoonlijkheid met zich mee. Helemaal van nu. Wil je écht iets unieks, zoek dan in de buurt naar iemand die op traditionele wijze servies maakt. Bijvoorbeeld Marjoke uit Amsterdam. Zij maakt borden, schalen, kommen en vazen die samen een uniek landschap op tafel vormen.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Zo creëer je eenvoudig een feestelijk gedekte eettafel

Tijdloos mooi

Is het kleurrijke servies niet jouw ding, maar zoek je wél naar organisch aardewerk servies? Dan is de Surface serviesset van Serax een match. Dit servies past perfect binnen de trend met aardse tinten en een ruwe afwerking. Play it safe met een organisch gevormd wit servies, dan zit je altijd goed. Als je toe bent aan nieuw servies, gooi het oude servies dan niet weg maar berg het op. Is er iets te vieren? Dan ben jij in ieder geval goed voorbereid. Laat de visite maar komen.

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie