WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x fijne voor-en-na foto’s van vtwonen make-overs

Ben jij ook zo dol op make-overs? In Weer verliefd op je huis bedenken onze stylisten in een handomdraai de mooiste metamorfoses. Een greep uit onze favoriete voor-en-na foto’s van de vtwonen make-overs, gewoon omdat er niets leukers dan dat is. Weer een aantal fijne foto’s jou op een rij.

Voor-en-na foto's van make-over in Rotterdam
vtwonen-funda-makeover-marianne-stylist-eemnes-wvojh-makeover-woonkamer-na-after

Word je vrolijk van

Raymond en Esther waren al verliefd op hun Rotterdamse herenhuis, maar door de enorme ruimte en de hoge plafonds kregen ze de woning maar niet knus ingericht. Stylist Marianne ging de uitdaging aan in aflevering 12 van seizoen 13. Ze bracht moderne nostalgie in huis met een fijn kleurgebruik. Daar word je toch meteen vrolijk van? Zo komt de prachtige lichtinval in de woning nog beter tot z’n recht. Bekijk het resultaat van de make-over en alle gebruikte items.

LEES OOK
Krijg je niet genoeg van: voor- en-na’s van vtwonen make-overs

Voor-en-na foto's van make-over in Eemnes
vtwonen-funda-makeover-marianne-stylist-eemnes-wvojh-makeover-woonkamer-na-after

Optimaal benutten

Na acht keer verhuizen wonen Sadaf en Saman eindelijk op hun droomplek in Eemnes. Maar er is één probleem: over het interieur worden ze het niet eens. Stylist Marianne zet haar tanden erin in aflevering 2 van seizoen 12. Ze weet stoer en luxe op de perfecte manier te combineren Dat straalt alleen al af van de verandering in deze hoek van de woonkamer. Zo’n lege muur kun je het best optimaal benutten. En hoe doe je dat beter dan met een mooie vitrinekast? Het resultaat en alle gebruikte items uit de make-over vind je hier.

LEES OOK
Zo wordt een vakkenkast geen bende

Voor-en-na foto's van make-over
vtwonen-funda-makeover-marianne-stylist-eemnes-wvojh-makeover-woonkamer-na-after-eettafel

Woonsmaken samenbrengen

Ondanks alle pogingen lukte het Marlijn en Valentin uit aflevering 5 van seizoen 13 maar niet om hun verschillende woonsmaken samen te brengen. Gelukkig was daar de hulp van stylist Eva, die industrieel en warme natuurtinten combineerde tot een verrassend geheel. En dat is goed terug te zien aan de eethoek. Aan de basis veranderde ze weinig, maar des te groter is de impact van de meubels. Weer een van die geslaagde voor-en-na make-overs! Bekijk het eindresultaat hier.

nog meer: Wooninspiratie