WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De winnaars van een feestbox zijn…

De redactie werd overspoeld met lieve, emotionele, waardevolle en opbeurende berichten. We hebben de boel met een dikke glimlach (en af en toe een traan) doorgespit, totdat we met 20 inzendingen achterbleven. Hoewel vtwonen íedereen dit jaar een magische kerst gunt, feliciteren we de volgende 20 mensen én hun dierbaren met een feestbox. Delen jullie de feestvreugde op social media met een foto van de mooi gedekte tafel? Winnaars, gefeliciteerd!

feestbox winnaars
vtwonen feestbox tafelstyling

Kerst draait om delen

Tot en met 19 december kon je deelnemen aan onze magische kerst winactie. Door met ons te delen wie jij een magische kerst gunt, maakte je kans op een feestbox met daarin een stralende kersttafelstyling. We voelen ons vereerd dat jullie massaal bijzondere verhalen met ons wilden delen. En het delen van verhalen, diners of cadeaus is natuurlijk waar kerst om draait. Dus delen we nu met jullie: de winnaars van de feestboxen. Lees hieronder wie de winnaars zijn en welke bijzondere redenen zij hebben om een dierbare een beetje extra sparkle te bezorgen deze feestdagen.

Dit zijn de winnaars van een feestbox

 • Emie uit Velp wil met deze feestbox haar schoonmoeder in de watten leggen. Emie’s schoonmoeder is vorig jaar fulltime mantelzorger voor haar moeder geworden en cijfert zichzelf constant weg. Ondanks haar eigen ziekte staat ze voor de hele familie klaar. Deze kerst is zij het stralend middelpunt.
 • Marjolein uit Berkel en Rodenrijs geeft haar middelste dochter een schitterende kersttafel, omdat haar dochter zich als verpleegkundige op een corona-afdeling kranig staande heeft gehouden.
 • Krisja uit Putte gunt haar vriendin een magische kerst, omdat Krisja het knap vindt hoe zij werk en gezin combineert terwijl ze vecht tegen een burn-out.
 • Lenie uit Bergeijk geeft haar dochter graag een feestbox. Dochterlief heeft haar ontzettend veel steun geboden. Toen Lenie afgelopen maand haar man verloor aan epileptische aanvallen, zat haar dochter dag en nacht naast haar aan zijn bed.
 • Rianne uit Den Bosch wil een vriendin die meer dan 10 jaar dag en nacht voor haar moeder heeft gezorgd een betoverende kerst bezorgen. Toen het écht te zwaar werd om voor haar moeder te zorgen, moest ze met pijn in haar hart haar moeder een plekje in een verzorgingstehuis geven. Nu heeft ze gehoord dat ze zelf oma wordt, dus kan het genieten beginnen, hoe moeilijk ze dat ook vindt.
 • Saskia uit Haarlem wil met deze feestbox haar bezorgde ouders in het zonnetje zetten. Saskia is erg ziek geweest en heeft door de coronamaatregelen haar ouders weinig kunnen zien. Een groot verdriet, omdat haar ouders in de tachtig zijn. Met deze kersttafelstyling zouden ze dit jaar virtueel kerst, én de trouwdag van haar ouders, op een sprankelende manier kunnen vieren.
 • Gerda uit Roeselare gunt haar zoon en zijn vrouw een magische kerst, omdat zij binnenkort in een nieuw huis gaan wonen. Dit pakket zou de boel meteen gezellig aankleden.
 • Aileen uit Groningen wil graag virtueel een sprankelende kerst vieren met haar dochter, die net samenwoont en altijd druk is met haar studie en werk.
 • Saskia uit Zwolle gunt haar vriendin, die na een lang huwelijk en een lange relatie weer single is en alleen voor haar zoons moet zorgen, een magische kerst.
 • Eveline uit Vlissingen gunt een vriendin die een jaar vol tegenslagen achter de rug heeft een extra sprankelende kerst. Ze verloor haar baan en kon vanwege medische redenen niet naar haar familie vliegen. Gelukkig draait ze de boel alweer om met onder andere een nieuwe leuke baan. Zo’n feestelijke afsluiting van het jaar zou de kers op de taart zijn.
 • Angela uit Lemmer gunt een vriendin die zwaar jaar heeft gehad en een hart onder de riem verdient een magische kerst.
 • Martina uit Maastricht ziet haar zoon en schoondochter graag aan een mooi gedekte tafel zitten. Haar zoon is ziek en haar schoondochter en hun kinderen moeten met de onzekerheid die dat met zich meebrengt omgaan. Daarnaast is haar schoondochter verpleegkundige, waardoor haar baan vanwege corona extra intensief is.
 • Yvonne uit Veldhoven gunt haar man een magische kerst, omdat hij ondanks zijn ernstige ziekte nooit klaagt en altijd alles goed voor zijn kinderen regelt.
 • Jaqueline uit Veenendaal vindt dat deze feestbox een mooie plek op de kersttafel van haar zus verdient, die momenteel strijdt met borstkanker en het brca 2 gen. Ondanks deze tegenslagen eindigde ze dit jaar met een hoogtepunt: de koop van haar eigen appartement. Tijd voor een frisse start.
 • Annemarie uit Harderwijk gunt haar dochter een magische kerst, omdat zij de afgelopen jaren in een rap tempo het intense verdriet van het overlijden van dierbaren moest afwisselen met het intense geluk van de geboorte van haar kinderen. In de tussentijd heeft ze ook een opleiding tot apothekersassistente afgerond.
 • Vivian uit Krimpen aan den IJssel gunt haar 81-jarige moeder een magische kerst, omdat zij altijd zonder morren Vivians vier pleegkinderen opvangt en aan het einde van de dag niet eens blijft voor het avondeten, maar thuis snel een boterham eet.
 • Ann-Sophie uit Sint-Pauwels gunt haar moeder een mooie kersttafelstyling. Haar moeder werd drie jaar geleden ziek en verbleef bijna een heel jaar in het ziekenhuis. Toen zij op oudejaar een paar uur naar huis mocht, liet de hele familie hun plannen vallen om het met haar te komen vieren. Haar moeder was uitgeput, maar had intens genoten. Het was een avond om nooit te vergeten. Zo’n herinnering willen ze dit jaar weer met elkaar creëren.
 • Lisette uit Hoorn gunt haar ouders een magische kerst. Haar moeder is mantelzorger voor haar vader, wat door coronabeperkingen de afgelopen jaren lastiger was dan ooit.
 • Martine uit Houten bezorgt graag haar ouders een onvergetelijk kerstdiner. Haar moeder, zus en zijzelf zijn door kanker getroffen. Inmiddels is iedereen weer gezond, maar de onbezorgdheid is er vanaf. Het gezin koestert des te meer wat ze dierbaar is en viert dat tijdens kerst.
 • Julie uit Dessel gunt haar vriendin een magische kerst, omdat zij als verpleegkundige op de Covid-afdeling een zware periode achter de rug heeft en toch altijd positief blijft.

Nogmaals bedankt voor al jullie prachtige boodschappen. vtwonen wenst iedereen een magische kerst en een gelukkig nieuwjaar.

LEES MEER
Zo kun je de tafel op een magische manier met de inhoud uit de box dekken

nog meer: Winactie