Win een feestbox voor jezelf en een ander

beeld vtwonen Beeld

Het liefst zitten we met kerst met al onze dierbaren om een lange tafel, maar dat zit er dit jaar niet in. ‘Ontvang maximaal vier bezoekers voor het kerstdiner’, is het advies. Om toch verbinding met je dierbaren te creëren heeft vtwonen iets bedacht: een feestbox met daarin alles voor een mooie kersttafelstyling voor vier personen die je voor jezelf én een dierbare kunt winnen. Wie gun jij een magische kerst?

Lees verder onder de advertentie

Magische kerst met vtwonen

Ook al kunnen we kerst maar met een kleine groep vieren, betekent dat niet dat het minder bijzonder wordt. Wat dacht je van een stijlvol kerstdiner op (veel) afstand? Dek allebei de kersttafel op dezelfde schitterende manier en plaats allebei een laptop met webcam aan het hoofdeinde. Met een beetje fantasie lijkt het nét of jullie aan dezelfde kersttafel zitten.

vtwonen helpt jou graag bij het creëren van een magische kerst. Daarom hebben we iets leuks bedacht. We geven dit jaar aan 20 van onze lezers 2 feestboxen weg: één voor jezelf en één voor een dierbare. In deze feestbox zitten alle accessoires die je nodig hebt om de kersttafel sprankelend aan te kleden.

Dus ken jij iemand die dit jaar een magische kerst verdient? Geef jezelf en een dierbare via onderstaand formulier op.

Lees verder onder de advertentie

Wat zit er in de feestbox?

In de feestbox zit een complete tafelstyling voor vier personen t.w.v. € 310,-. Je hoeft alles alleen nog een plek op tafel te geven, een lekker diner te koken en aan te schuiven.

LEES OOK
Ontdek hier hoe je de tafel stylet met de inhoud uit deze feestbox

Lees verder onder de advertentie

Hoe kun je winnen?

Beantwoord hieronder de vraag wie een magische kerst verdient (en waarom), laat het adres van je dierbare achter en vul vervolgens je eigen adres in. Meedoen kan tot en met 19 december, 23:59. We nemen op 20 december contact op met de winnaars.

Bron: beeld: productie Tanja Saarberg

Lees verder onder de advertentie